Afgaaninvinttikoira koira

Afgaaninvinttikoira

Koiranrotu Afgaaninvinttikoira on luokiteltu vinttikoirat, ja sitä on käytetty kuin metsästykseen koira. Niiden vahvuudet ovat ennen kaikkea nopeus ja näön.

Afgaaninvinttikoira on vain harvoille ja valituille, että vähiten älykkäät koirarodut. Koirat, joilla on alhainen IQ yleensä on ongelmia vuonna noudattamista koulutus.

Afgaaninvinttikoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat edellyttää runsaasti ja harjaamalla.

Afgaaninvinttikoira on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua hankala panna kuriin. Koiranrotu ei ole enempää tajuissaan kuin avainsanahaun rinnakkain koirarodut. Nämä koirat ovat oikeudenmukainen energia verrattuna avainsanahaun rinnakkain koirarodut. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Koirat voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa ulkopuolisten. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Afgaaninvinttikoira on taipumus toimia kuin petoeläin. Siten näitä saalistushinnoittelua eläimet on huolellisesti koulutettu. Niillä ei ole vaistoista to purevat leikkiessään, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämän koiran rotu eivät kuori korostetun. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erityisesti playful. Ne ajaa pois mailia jos annat heille mahdollisuuden. Afgaaninvinttikoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Lähde: the Afgaaninvinttikoira rotu was kehittynyt Afganistan.

Luokka ja Afgaaninvinttikoira: Afgaaninvinttikoira on mukana että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on sisällytetty kohdassa « (10. 1) että luokka «Vinttikoirat». F.C.I. koodi afgaaninvinttikoira on 228 ja se liitetään tietokanta 2008-11-04. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Hounds». United Kennel Club admitts koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Afgaaninvinttikoira Terveys-ongelmia: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille get kohtalokas ongelmia oma terveys. Afgaaninvinttikoira on koirarodut joka on alentaa lantiolla dysplasia. Canine hip dysplasia on tutkittu eläinlääkärintodistuksista sairaus koirilla. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Lisäksi ongelmia oma terveys on näkyvästi ongelmia oma terveys tämän rodun.

Koirat fyysiset ominaisuudet: Tämä rotu ovat keskimääräiseen kokoinen koirarodut. Mies koirien voi kasvaa 69 on 74 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 69 on 74 inches. Mies koirien kasvaa jopa 26 on 29 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 26 on 29 pounds. Afgaaninvinttikoira lähes koskaan saada ylipainoinen. Ja afgaaninvinttikoira omistaa valtava keskeytetään korville. Jalat on tavallisesti verrattain pitkä. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. Koiranrotu koirilla on pitkä kuono. Sen coat on pitkäkarvainen.

Keskiaste yksityiskohdat noin ja afgaaninvinttikoira: Todennäköisesti elinikä varten afgaaninvinttikoira on 14 on 16 vuotta. Määrää kokoa ovat tavallisesti 7 on 15 pennut. Koiranrotu on verrattain kuuluisa ja yleensä yksinkertainen ja suoraviivainen to etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Afgaaninvinttikoira photographs

Afgaaninvinttikoira Afgaaninvinttikoira Afgaaninvinttikoira Afgaaninvinttikoira

Avainsanahaun rinnakkain koirarodut

Täällä monet koirarodut liittyviä afgaaninvinttikoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Shetlanninlammaskoira
Shetlanninlammaskoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.