Airedalenterrieri koira

Airedalenterrieri

Airedalenterrieri on erinomainen suojelukoira. Nainen koiria johdonmukaisesti tekemään parempia henkilökohtaisia holhoojat kuin miehillä, koska äidin vaistot.

Airedalenterrieri on muutamaan koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki nopeaälyinen koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Ne eivät irtoa. Rodut vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Airedalenterrieri ei ole haastavampi kouluttaa eikä sinun tarvitse runsaasti kokemusta käsitellä tätä rotu. Koiranrotu on pikemminkin vähemmän herkkiä asettaa rinnakkain monet muut koirarodut. Airedalenterrieri on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja fyysinen koulutus.

Rodut on johdonmukaisesti vastaan tuntematon henkilöt. Airedalenterrieri hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. He vaistomaisesti kopsu.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta johdonmukaisesti ei liikaa.. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu on yksi leikkisä kaikista rotu. Jos annetaan mahdollisuus, he Haluan pelata koko päivän. Airedalenterrieri voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperä: koirat was tuotettu Englanti.

Luokka ja Airedalenterrieri: Airedalenterrieri on hyväksytty että FCI kirja. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (3. 1) että luokka «Terrierit». FCI ID airedalenterrieri on 7 ja se liitetään kirja 2009-03-26. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Terriers». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Airedalenterrieri Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, ne kokemusten uhkaava terveys koskee. Airedalenterrieri on rotu joka on on koskee liittyvät lantiolla dysplasia. Pääasiassa suurten ja jättiläinen rodut ovat alttiita lantiolla dysplasiakoira.

Rodut fysiologia: Tämä rotu on pikemminkin keskikokoista. Koirat saada kuin tall kuten 56 on 61 inches pitkä. Nartut saa 56 on 58 inches. Koirat painoinen 23 on 29 pounds. Nartut painoinen 18 on 20 pounds. Ja airedalenterrieri omistaa mitätön 1/3 pystyttää korville. on yleisesti of average pituus. Airedalenterrieri laitoksen tyyppi on pikemminkin keskimääräinen. Häntää on ja rised korkea. suussa on tarkoita pitkä Sen coat on lanka tukkainen.

Muita tietoa noin ja airedalenterrieri: Ennustettu vuosien elää varten airedalenterrieri on 12 on 13 vuotta. Koiranrotu on valtavirtaan ovat ei ongelmia on etsiä myyntiin. Tämä rotu on muita nimet sekä: King of Terriers, Waterside Terrier, Working Terrier.

Airedalenterrieri images

Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri Airedalenterrieri

Vertailukelpoisia koirarodut

Katso a koirarodut että muistelu airedalenterrieri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Basset Hound
Basset Hound

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.