Alaskanmalamuutti koira

Alaskanmalamuutti

Alaskanmalamuutti on erinomainen rekikoira. Ajaminen rekikoira on tullut suosittu talvella virkistys-ja urheilua Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Alaskanmalamuutti on pystykorva. Pystykorva tai pohjois-tyyppisiä koiria tänään kehittynyt antiikin yhdessä ihmisille.

Tämän koiran rotu omistaa oikeudenmukainen IQ päinvastoin muu koirarodut.

Alaskanmalamuutti ei irtoa paljon. Ja Alaskanmalamuutti edellyttää oikeudenmukainen harjaamalla.

Alaskanmalamuutti on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua hankala porata. Ja alaskanmalamuutti on hieman tajuissaan ja hämmästyttävän alttiita koulutus. Alaskanmalamuutti on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Koiranrotu on oikeudenmukainen tarvetta liikunta.

Ja Alaskanmalamuutti ovat yleensä hämmästyttävän luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti vierailija. Alaskanmalamuutti hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Alaskanmalamuutti on taipumus toimia kuin petoeläin. Siten näitä saalistushinnoittelua eläimet on huolellisesti koulutettu. Ne voivat kopsu, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu eivät kuori korostetun. Alaskanmalamuutti ovat ulvoa, ja ne Haluan älähdys. Se on vain tapa comminicate näitä koiria. Alaskanmalamuutti tulee tavallisesti ei viihtyvät hämmästyttävän kuuma ilmasto. Tämä rotu syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Tämän koiran rotu tiedetään olevan hämmästyttävän playful. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä. Ne eivät ole hämmästyttävän todettu, että kotiin yksin.

Maan luominen: the Alaskanmalamuutti rotu was kehittynyt Yhdysvallat.

Luokka ja Alaskanmalamuutti: Alaskanmalamuutti on tunnustettu että FCI kirja. Koiranrotu on hyväksytty kohdassa « (5. 1) että luokka «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». FCI ID alaskanmalamuutti on 243 ja se liitetään kirja 1996-08-14. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Working Dogs». United Kennel Club myöntää koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Alaskanmalamuutti Terveys ongelmia: Valitettavasti, ne get pelottava ongelmia oma terveys. Alaskanmalamuutti on rotu joka on on ongelmia liittyvät lantiolla dysplasia. Pääasiassa suurten ja jättiläinen rodut ovat alttiita lantiolla dysplasiakoira. Iho sairaus on määrittämätön kanssa Alaskanmalamuutti. Lisäksi niillä voi olla ongelmia oma terveys kuten throid problems, dwarfism in the legs.

Ja Alaskanmalamuutti anatomian: Tämä rotu on hieman iso. Koirat voi kasvaa 58 on 64 inches pitkä. Nartut saa 58 on 64 inches. Koirat 34 on 39 pounds. Nartut saada 34 on 39 pounds. Ja alaskanmalamuutti omistaa iso pystyyn korville. Jalat on tavallisesti hieman pitkä. Alaskanmalamuutti vartalon muotoon on lihasvoima. Häntä on oikeudenmukainen pituus on käyristyneitä. suussa on oikeudenmukainen pitkä Sen coat on keskipitkän. Alaskanmalamuutti on vähän vastaavat anatomian on susi.

Keskiaste tietoa noin ja alaskanmalamuutti: Ennakoitavissa ikä varten alaskanmalamuutti on 12 on 15 vuotta. Määrä Cubs ovat tavallisesti 4 on 6 pennut. Koiranrotu on valtavirtaan ovat vaivatonta on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Alaskanmalamuutti photographs

Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti Alaskanmalamuutti

Likimääräisiin koirarodut

Alla on valikoima koirarodut liittyviä alaskanmalamuutti:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Maltese
Maltese

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.