Amerikancockerspanieli koira

Amerikancockerspanieli

Koiranrotu Amerikancockerspanieli on poikkeuksellinen metsästykseen koira, kuin useimmat muut spanieli rodut. Spanieli olivat erityisesti kasvatettu on värisuora pelin pois tiheä harjalla.

Amerikancockerspanieli aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat edellyttää kohtalainen harjaamalla.

Koiranrotu on kohtalainen tarvetta juokseva.

Koirat on enimmäkseen toverillinen vastaan muukalaiset. Ne ovat pää friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat erityisesti friendly kohti lasten ja ne ovat poikkeuksellinen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia.

Jalostusjärjestöt maa: tämän koiran rotu was luotu jalostajien from Yhdysvallat.

Luokittelu ja Amerikancockerspanieli: Amerikancockerspanieli on kuulumattomat että FCI kirja. Koiranrotu on tunnustettu kohdassa « (8. 2) että luokittelu «Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat». FCI ID amerikancockerspanieli on 167 ja se liitetään kirja 1993-05-17. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Amerikancockerspanieli Tilalle terveys: Tämä koiranrotu ovat usein on ongelmia liittyvät kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tämä sairaus lopulta aiheuttaa sokeuden. It is characterized by the bilateral degeneration of the retina. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Infektioiden korvalla on hallitseva huoli kanssa Amerikancockerspanieli. Iho sairaus on hallitseva kanssa Amerikancockerspanieli. Koiranrotu on useammin vaivaa epilepsia kuin muut koirarodut. He ovat alttiita glaukooma. Amerikancockerspanieli usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Sydänsairaus on usein sairaus tässä rotu. Lisäksi niillä voi olla terveys ongelmia kuten hemophyilia.

Koirat näyttö: Tämä rotu on suhteellisen lelu. Koirat saa 36 on 38 inches pitkä. Nartut saa 33 on 36 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 7 on 14 pounds. Nartut kasvaa jopa 7 on 14 pounds. Ja amerikancockerspanieli omistaa jättimäinen riipus korville. Jalat on pää suhteellisen lyhyt. Amerikancockerspanieli elin on suhteellisen keskimääräinen. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. Sen kuono on suhteellisen lyhyt. Sen coat on pitkäkarvainen.

Lisäpalveluita tietoa noin ja amerikancockerspanieli: Todennäköisesti elinikä varten amerikancockerspanieli on 12 on 15 vuotta. Määrä Cubs ovat pää 1 on 7 pennut. Koiranrotu on valtavirtaan ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on löytää myytävänä markkinoilla. Lisäpalveluita nimet koiranrotu on Cocker Spaniel.

Amerikancockerspanieli pictures

Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli Amerikancockerspanieli

Samanlaisia koirarodut

Täällä muita enemmän koirarodut että saattaisit olla kiinnostunut jos toivonut amerikancockerspanieli:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Schipperke
Schipperke

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.