Amerikanpitbullterrieri koira

Amerikanpitbullterrieri

Koirat ovat huomattavaa suojelukoira. Monet näkyvästi valvojana rotujen aloitti maatilojen koira, ja myöhemmin kehittyi guard rotuja.

Koirat käytetään koiran taistelevat vielä nykyäänkin. Tämä koirarodut oli alun perin käyttää koiran taistelut. Koira torjunnassa on ollut olemassa alusta lähtien koiraeläin domestication. Se on laitonta järjestää tai hoitaa koiran taistelut kaikissa Pohjoismaissa.

Amerikanpitbullterrieri on ihmeellisesti kirkas koirarodut ja psyykkistä koulutusta välttämätön.

Amerikanpitbullterrieri ei ole työläs kouluttaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä koirarodut. Koira on vertailukelpoisella helposti vaikuttaa ja ihmeellisesti alttiita tottelevaisuus koulutus. Nämä koirat ovat välitavoitteista energia verrattuna muut rodut.

Koirat ovat yleensä ihmeellisesti laji luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti tunkeutujat. Amerikanpitbullterrieri hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Amerikanpitbullterrieri on taipumus tuikku, pureskella, ja napostella

Tämä rotu eivät kuori korostetun. Vaikka Amerikanpitbullterrieri voivat elää ihmeellisesti kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Ne eivät viihtyvät ihmeellisesti kylmässä ilmastossa. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Se on työläs pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Amerikanpitbullterrieri todella vihaan sitä.

Lähtöpaikkakunnalle: nämä koirat tulee Yhdysvallat.

Amerikanpitbullterrieri ryhmittymän: United Kennel Club sisältää rodun kuin « heidän luetteloomme.

Terveys Amerikanpitbullterrieri: Valitettavasti, paljon joitakin Amerikanpitbullterrieri saada vakava terveyteen liittyvissä asioissa.

Koirat ulkonäkö: Amerikanpitbullterrieri ovat yleensä keskimääräiseen kokoinen. Miehet saa yhtä korkeita kuin 41 on 61 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 36 on 61 inches. Miehet on tulee punnita 16 on 29 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 14 on 27 pounds. Koira omistaa minuscular puoli pysyvä korville. Jalat on yleensä of average pituus. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on välitavoitteista pitkä Sen fur on lyhyt.

Tytäryhtiö info noin koira: Odotettavissa elinikä varten amerikanpitbullterrieri on 11 on 12 vuotta. Koko pentue ovat yleensä 5 on 10 pennut. Rodun on vertailukelpoisella sympaattinen ja yleisesti helppoa to huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Amerikanpitbullterrieri tunnetaan myös nimellä American Pitbull, Pitbull Terrier.

Amerikanpitbullterrieri pics

Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri Amerikanpitbullterrieri

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Pitkäkarvainen collie
Pitkäkarvainen collie

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.