Australianpaimenkoira koira

Australianpaimenkoira

Australianpaimenkoira on poikkeuksellinen paimenkoira. Paimenkoira tunnetaan myös varastojen koira.

Koirat ovat poikkeuksellinen suojelukoira. Monet näkyvästi valvojana rotujen aloitti maatilojen koira, ja myöhemmin kehittyi guard rotuja.

Australianpaimenkoira on vain harvoille ja valituille, että koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki kirkas koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Australianpaimenkoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii vähän harjaamalla.

Australianpaimenkoira on helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole monivaiheinen kehittää tämän koirarodut. Huolellinen noudattamista koulutus on tärkeää kuin Australianpaimenkoira on epävarma koirarodut. Australianpaimenkoira on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Koirat voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tunkeutujat. Ei yleensä koiran aggressiivinen. Nämä koirat ovat friendly kohti lasten ja ne ovat poikkeuksellinen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat purevat leikkiessään, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Australianpaimenkoira voivat elää kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Jos annetaan mahdollisuus, he on tavallisesti pelata koko päivän. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Ne eivät ole todettu, että kotiin yksin.

Jalostusjärjestöt maa: dollarin Australianpaimenkoira rotu on rotu from Yhdysvallat.

Ryhmittymän ja Australianpaimenkoira: Australianpaimenkoira on sisällytetty että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (1. 1) että ryhmittymän «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». F.C.I. koodi australianpaimenkoira on 342 ja se liitetään tietokanta 2009-03-26. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Herding Dogs». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Australianpaimenkoira Terveys: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille saada vaarallinen terveyteen liittyvissä asioissa. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Australianpaimenkoira usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Kuurous on yleistä tämän koirarodut.

Koirat näyttö: Tämä rotu ovat keskimääräiseen kokoinen koirarodut. Mies koirien saa yhtä korkeita kuin 51 on 58 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 46 on 53 inches. Mies koirien on tulee punnita 23 on 29 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 18 on 25 pounds. Ja australianpaimenkoira omistaa pieni puoli-kaulakoru korville. Jalat on yleensä of average pituus. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on keskiosasta pitkä Sen coat on keskipitkän.

Tytäryhtiö yksityiskohdat noin ja australianpaimenkoira: Todennäköisesti elinikä varten australianpaimenkoira on 12 on 15 vuotta. Määrää kokoa ovat yleensä 6 on 9 pennut. Koiranrotu on kuuluisa ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Australianpaimenkoira tunnetaan myös nimellä Aussie, Spanish Shepherd, Pastor Dog, New Mexican Shepherd, California Shepherd, Blues, Heelers.

Australianpaimenkoira pics

Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira Australianpaimenkoira

Muut koirarodut

Täällä muita enemmän koirarodut ominaisuudet on australianpaimenkoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bretoni
Bretoni

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.