Basenji koira

Basenji

Basenji ovat primitiivisiä koiria. Ei kaikki alkukantaiset koirat ovat villiintynyt ja villiintynyt koira ei saa hylkiön koiria geneettisesti ottaen.

Basenji on muutamia niistä kaikkein typerä koirarodut. Mental koulutus on yleensä vähemmän ratkaiseva nopeaälyinen koirarodut.

Ne eivät irtoa. Ja Basenji vaatii erityisesti vähän harjaamalla.

Basenji on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua hankala kehittää. Koiranrotu ei ole enempää tajuissaan kuin vertailukelpoisia koirarodut. Nämä koirat ovat oikeudenmukainen energia päinvastoin vertailukelpoisia koirarodut. Koiranrotu edellyttää paljon ja liikunta.

Ja Basenji voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tuntematon henkilöt. Basenji hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat kopsu, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu parkikset erityisesti vähäiset. Näitä koiria ei käsittele kylmässä ilmastossa. Näitä koiria pelata, jos tuettava, mutta menettävät kiinnostuksensa aikuisikään. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä. Näitä koiria yleensä ei pahaksesi vasemmalle kotiin yksin pari tuntia joka päivä.

Jalostusjärjestöt maa: the Basenji rotu on Afrikka.

Ryhmittymän ja Basenji: Basenji on hyväksytty että FCI kirja. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (5. 6) että ryhmittymän «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». FCI ID basenji on 43 ja se liitetään kirja 2000-01-24. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Hounds». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Basenji Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, ne saada vaarallinen terveyteen liittyvissä asioissa. Basenji usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Munuaiset sairaus esiintyy monia koiria tämän rotu. Lisäksi niillä voi olla terveyteen liittyvissä asioissa kuten hernia, lymphatic health problems, urinary renal defects, digestive problems.

Ja Basenji näyttö: Tämä rotu on pikemminkin keskisuuri. Koirat saa yhtä korkeita kuin 41 on 43 inches pitkä. Nartut saa 38 on 41 inches. Koirat painoinen 10 on 12 pounds. Nartut saada 9 on 11 pounds. Basenji rotu harvoin saada ylipainoinen. Ja basenji omistaa iso pystyyn korville. Jalat on tavallisesti of average pituus. Basenji vartalon muotoon on lihasvoima. Häntä Pieni on käyristyneitä. suussa on oikeudenmukainen pitkä Sen coat on lyhyt.

Tytäryhtiö tietoa noin ja basenji: Ennakoitavissa ikä varten basenji on 10 on 12 vuotta. Määrä Cubs ovat tavallisesti 4 on 6 pennut. Koiranrotu on yleensä ei hankala on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tämä rotu on tytäryhtiö nimet sekä: Congo Dog.

Basenji pics

Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji Basenji

Vertailukelpoisia koirarodut

Alla on muita enemmän koirarodut liittyviä basenji:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Yorkshirenterrieri
Yorkshirenterrieri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.