Basset Hound koira

Basset Hound

Basset Hound on erinomainen poliisikoirat. Nämä laittoman aineen havaitseminen koiria, joita poliisi sinffig ulos pommeja, ja kaivaa esiin huumeet.

Koiranrotu Basset Hound on ajavat ja jäljestävät koirat ja se on erinomainen metsästykseen koira. Ne metsästää jonka tuoksu eikä nopeutta tai näköpiirissä.

Basset Hound on muutamaan vähiten älykkäiden koirarodut. Mental koulutus on usein vähemmän ratkaiseva kirkas koirarodut.

Nämä koirat eivät pöty – runsaasti!

Basset Hound ei irtoa runsaasti. Koiranrotu ei ole erinomainen valinta allergisille ihmisille. Rodut vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Basset Hound ja mediaani vaativa on totuttaa. Koiranrotu on vertailukelpoisella vähemmän yliherkkä asettaa rinnakkain monet muut koirarodut. Nämä koirat ovat mediaani energia asettaa rinnakkain muut koirarodut. Koiranrotu on mediaani tarvetta fyysinen koulutus.

Rodut on usein tuttu vastaan tunkeutujat. Ne ovat tavallisesti friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Niillä ei ole vaistoista to play-pure, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta usein ei liikaa. Basset Hound tulee tavallisesti ei viihtyvät erittäin kuuma ilmasto. Ne eivät viihtyvät erittäin kylmässä ilmastossa. Näitä koiria pelata, jos tuettava, mutta menettävät kiinnostuksensa aikuisikään. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä. Näitä koiria usein ei pahaksesi vasemmalle kotiin yksin pari tuntia joka päivä. Basset Hound eivät mielessä elää pieni asunto.

Kehittynyt: tämä rotu was tuottaa Ranska.

Luokka ja Basset Hound: Basset Hound on sisällytetty että FCI tallennus. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (6. 1) että luokka «Ajavat ja jäljestävät koirat». FCI numero basset hound on 163 ja se liitetään tallennus 1989-04-27. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Hounds». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän tallennus. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Basset Hound Terveys: Valitettavasti, muutama get vaikea vaikeuksia oma terveys. Vaikeuksia kanssa korville on valtava rutto kanssa Basset Hound. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin rutto tähän koirarodut. Tämän koiran rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Vatsa täyttyy ilmalla ja painostaa muita elimiä. Koira saattaa selviytyä yksi bloating episodi, mutta lopulta kuolevat sairaus. He ovat alttiita glaukooma. Selkäydin levy ongelmia on vakava sairaus näillä koirilla.

Rodut fyysisiä ominaisuuksia: Tämä rotu on vertailukelpoisella keskikokoista. Koirat voi kasvaa 30 on 38 inches pitkä. Nartut saa 30 on 38 inches. Koirat on tulee punnita 14 on 29 pounds. Nartut painoinen 9 on 25 pounds. Koiranrotu joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Ja basset hound omistaa jättiläismäinen riipus korville. Basset Hound laitoksen tyyppi on vertailukelpoisella keskimääräinen. Häntää on ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on mediaani pitkä Sen coat on lyhyt.

Keskiaste tietoa noin ja basset hound: Ennustettu vuosien elää varten basset hound on 10 on 12 vuotta. Määrä Cubs ovat tavallisesti 6 on 15 pennut. Koiranrotu on houkuttelevia ovat ei ongelmia on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Basset Hound photographs

Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound Basset Hound

Muut koirarodut

Katso a katsaus koirarodut liittyy basset hound:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Weimarinseisoja
Weimarinseisoja

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.