Beagle koira

Beagle

Koiranrotu Beagle on ajavat ja jäljestävät koirat ja se on herättävä metsästykseen koira. Jäljestävät koirat ovat eräänlainen hurtta ensisijaisesti metsästävät jonka tuoksu (eikä näköyhteyttä).

Beagle ei ole huomattavasti terävä päinvastoin toinen koirarodut.

Beagle aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen päinvastoin muut rodut. Ja Beagle vaatii huomattavasti vähän harjaamalla.

Beagle on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua monivaiheinen mullan. Koiranrotu on suhteessa vähemmän epävarma päinvastoin monet muut koirarodut. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule ongelma. Koiranrotu on keskiosasta tarvetta liikunta.

Ja Beagle ovat yleensä huomattavasti lempeä luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti toivottujen henkilöiden. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat huomattavasti friendly kohti lasten ja ne ovat herättävä valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. He vaistomaisesti purevat leikkiessään.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Beagle ovat ulvoa, ja ne on tavallisesti vonkua kuin susi. On ymmärrettävää, että joidenkin rotujen vonkua kuin susi, kuten kotimaan koira on alalajia harmaa susi. Ne eivät viihtyvät huomattavasti kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan huomattavasti playful. Ne luonnostaan on tarve ajaa pois ja tutkia maailman. Ne eivät ole huomattavasti todettu, että kotiin yksin.

Alkuperäinen maa: dollarin Beagle rotu was muodostamia jalostajanoikeuksia from Englanti.

Luokka ja Beagle: Beagle on myönsi että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on mukana kohdassa « (6. 1) että luokka «Ajavat ja jäljestävät koirat». F.C.I. koodi beagle on 161 ja se liitetään tietokanta 1987-06-24. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Hounds». United Kennel Club sisältyy koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Beagle Monivaiheinen terveyden ongelmia: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille kokemusten uhkaavaa terveys ongelmia. Beagle on koirarodut joka on alentaa lantiolla dysplasia. Canine hip dysplasia on tutkittu eläinlääkärintodistuksista sairaus koirilla. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin ongelma tähän koirarodut. Koiranrotu on useammin vaivaa epilepsia kuin muut koirarodut. Beagle usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Hypothyroidism on huomattavasti yhteistä näillä koirilla. Lisäksi terveys ongelmia on näkyvästi terveys ongelmia tämän rodun.

Ja Beagle ruumiinrakenne: Tämä rotu ovat keskisuuri koirarodut. Mies koirien saada kuin tall kuten 36 on 41 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 33 on 38 inches. Mies koirien voi punnita 10 on 11 pounds. Naisten koirien saada 9 on 10 pounds. Koiranrotu joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Ja beagle omistaa iso keskeytetään korville. Jalat on yleensä suhteessa lyhyt. Häntä on keskiosasta pituus on riippuvalaisimet alhainen. suussa on keskiosasta pitkä Sen coat on lyhyt.

Muita yksityiskohdat noin ja beagle: Ennakoitavissa ikä varten beagle on 12 on 15 vuotta. Määrää kokoa ovat yleensä 2 on 14 pennut. Koiranrotu on kuuluisa ovat vaivatonta on etsiä myyntiin.

Beagle images

Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle Beagle

Muistuttavat koirarodut

Alla on valittu koirarodut ominaisuudet on beagle:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Kiinanpalatsikoira
Kiinanpalatsikoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.