Bordercollie koira

Bordercollie

Bordercollie on erinomainen paimenkoira. Ne ovat eräänlainen pastoraali koira usein koulutettu paimenkoira.

Bordercollie on muutamia niistä koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki nopeaälyinen koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Bordercollie aiheuttavat vähemmän kantoja kanssa irtoaminen päinvastoin muut rodut. Ja Bordercollie edellyttää par harjaamalla.

Bordercollie on erityisesti helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole hankala porata tämän koirarodut. Huolellinen koulutus on purkamaton pakollinen kuin Bordercollie on erityisesti herkkiä koirarodut. Bordercollie on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Koiranrotu edellyttää paljon ja liikunta.

Ja Bordercollie voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tuntematon henkilöt. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Bordercollie on taipumus toimia kuin petoeläin. Huolellinen koulutus on purkamaton pakollinen niin, että koira voi toimia yhteiskunnassa. Ne voivat siinä ja pureskella, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Jos annetaan mahdollisuus, he on satunnaisesti pelata koko päivän. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Se on hankala pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Bordercollie todella vihaan sitä.

Maan luominen: tämä pedegree koira on rotu from Britannia.

Ryhmittymän ja Bordercollie: Bordercollie on hyväksytty että F.C.I. luettelotavarana. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (1. 1) että ryhmittymän «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». F.C.I. tunnus bordercollie on 297. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Herding Dogs». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän luettelotavarana. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Bordercollie Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, joidenkin saada pelottava terveyteen liittyvissä asioissa. Bordercollie on koirarodut joka on vaikuttaa terveyteen liittyvissä asioissa liittyvät lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir sairaus on määrittämätön kantaa suurempiin koiria. Tämä koiranrotu ovat usein vaikuttaa terveyteen liittyvissä asioissa liittyvät kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tuloksena on sokeuden ja koira. PRA on peritty kuin autosomal resessiivinen ominaisuus. Koiranrotu on useammin vaivaa epilepsia kuin muut koirarodut. Kuurous on yleistä tämän koirarodut. Lisäksi terveyteen liittyvissä asioissa on näkyvästi terveyteen liittyvissä asioissa tämän rodun.

Ja Bordercollie anatomian: Tämä rotu ovat keskisuuri koirarodut. Mies koirien saa yhtä korkeita kuin 48 on 56 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 46 on 53 inches. Mies koirien painoinen 14 on 20 pounds. Naisten koirien saada 12 on 19 pounds. Ja bordercollie omistaa pieni puoli-perked korville. Jalat on enimmäkseen of average pituus. Häntä Pieni on riippuvalaisimet alhainen. suussa on par pitkä Sen coat on pitkäkarvainen.

Tytäryhtiö yksityiskohdat noin ja bordercollie: Ennakoitavissa ikä varten bordercollie on 12 on 15 vuotta. Määrää kokoa ovat enimmäkseen 4 on 8 pennut. Koiranrotu on näkyvällä ovat vaivatonta on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset.

Bordercollie pics

Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie Bordercollie

Vertailukelpoisia koirarodut

Alla on valikoima koirarodut kaltainen bordercollie:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bokseri
Bokseri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.