Bostoninterrieri koira

Bostoninterrieri

Koirat ovat todellakin ihmisen paras ystävä. tämä rotu on tavallisesti yllättävän todella hyviä kierrosaikoja koira.

Sitä on käytetty kuin taistelevat koira. He ovat aikaisempien tietojen torjunnan koiria. Koirat käytetään koiran taistelevat vielä nykyäänkin. Tämä koiran rotu oli alun perin käyttää koiran taistelut. Koira taistelut veren urheilu, jossa koirat ovat tehty taistelussa. Se on laitonta järjestää tai hoitaa koiran taistelut kaikissa Pohjoismaissa.

Bostoninterrieri on yllättävän todella älykäs koiran rotu ja psyykkistä koulutusta kriittisen tärkeää.

Bostoninterrieri aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii yllättävän todella vähän harjaamalla.

Bostoninterrieri ei ole aikaa vievää joka ohjaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Huolellinen tottelevaisuus koulutus on kriittisen tärkeää kuin Bostoninterrieri on yllättävän todella akuutti koiran rotu. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule kantaa. Rodun vaatimuksiin verrattain vähän koulutus.

Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat napostella, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta tavallisesti ei liikaa. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koiran rotu. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä ne on hekuma vaeltamaan osaksi tuntematon. Tämä rotu yleensä eivät mielessä oleskelevat kotiin yksin tuntikausia. He voivat asua pieni asunto.

Ensin kasvoivat: Bostoninterrieri's peräisin Yhdysvallat.

Bostoninterrieri ryhmittymän: Bostoninterrieri on mukana että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on sisällytetty kohdassa « (9. 11) että ryhmittymän «Seura- ja kääpiökoirat». Maailma Koira Organisaatio symboli bostoninterrieri on 140 ja se liitetään arkistojen 1995-02-02. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Non-Sporting Dogs». United Kennel Club admitts rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveys-ongelmia Bostoninterrieri: Valitettavasti, tietyt koirat saada kovaa terveyteen liittyvissä asioissa. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin kantaa tähän koiran rotu. Bostoninterrieri usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Auringonpistos on yleisesti nähtävä tässä koiran rotu. Hengitys vaikeuksia näkyy tämän koiran rotu.

Koirat muoto: Bostoninterrieri on pieni koiran rotu. Koirat saa yhtä korkeita kuin 38 on 43 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 38 on 43 inches. Koirat kasvaa jopa 5 on 11 pounds. Nartut saada raskaampaa kuin 5 on 11 pounds. Koira omistaa pieni nostetaan korville. Jalat on yleensä of average pituus. Bostoninterrieri on verrattain keskimääräinen elin. Kuonokoppa on yllättävän todella lyhyt. Sen fur on lyhyt.

Tytäryhtiö tosiasioita noin koira: Rodun on muotia ovat helppoa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset.

Bostoninterrieri pics

Bostoninterrieri Bostoninterrieri Bostoninterrieri Bostoninterrieri Bostoninterrieri

Avainsanahaun rinnakkain rodut

Alla on lajitelmana rodut että on näyttöösi bostoninterrieri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Lhasa Apso
Lhasa Apso

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.