Bokseri koira

Bokseri

Bokseri on hieno poliisikoirat. Nämä yleisen järjestyksen valvontaa koira käyttää poliisin suojelua varten virkamiehen sekä poliisin hyökkäys koiran.

Rodun voidaan käyttää vartiointi tarkoituksiin. Suojelukoira on koira palveluksessa suojautua ei-toivottuja ihmisiä tai eläimiä.

Bokseri on käytetty, joka taistelee koira. Rodun oli nimenomaan kasvatettuja ominaisuudet liittyvät taistelevat koiria. Koira torjunnassa on mitoitettu Finlands kaikkein vihatuin urheilun 81 prosenttia Suomen kansalle..

Bokseri on hyvin älykäs rotu ja psyykkistä koulutusta raskas.

Nämä koirat eivät kuolata – hyvin paljon!

Bokseri aiheuttavat vähemmän vaikeuksia kanssa irtoaminen liittyviä muut rodut. Ja Bokseri vaatii hyvin vähän harjaamalla.

Bokseri ei ole ratkaisevan tärkeää panna kuriin eikä sinun tarvitse hyvin paljon kokemusta käsitellä tätä rotu. Koira on suhteellisen emotionaalisia ja hyvin alttiita hallitun koulutus. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule rutto. Rodun edellyttää hyvin paljon ja kestävyystestauksella koulutus.

Ja Bokseri on tavallisesti uskollinen ja lähtevien vastaan muukalaiset. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Nämä koirat ovat hyvin friendly kohti lasten ja ne ovat hieno valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Bokseri on taipumus pureskella

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta tavallisesti ei liikaa.. Bokseri ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Ne eivät viihtyvät hyvin kylmässä ilmastossa. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista rotu. Ne eivät ole hyvin todettu, että kotiin yksin.

Lähde: tämä koira was jalostettu Saksa.

Bokseri luokka: Bokseri on kuulumattomat että Maailma Koira Organisaatio rekisteri. Rodun on tunnustettu kohdassa « (2. 2) että luokka «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». Maailma Koira Organisaatio tunnistus bokseri on 144 ja se liitetään rekisteri 2008-04-01. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Working Dogs». United Kennel Club hyväksyy rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Tilalle terveys Bokseri: Valitettavasti, joidenkin get kohtalokas vaikeuksia oma terveys. Tämä rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Tieteellinen termi oireyhtymä on mahalaukun Dilatation ja Volvulus. Tämä oireyhtymä on lähes aina kuolemaan johtava. Sydänsairaus on usein oireyhtymä tässä rotu. Keskiaste vaikeuksia oma terveys on myös kirjattava (mukaan lukien corneal ulcers, tumors, digestive problems).

Ja Bokseri fyysiset ominaisuudet: Bokseri on keskisuuri rotu. Koirat voi kasvaa 58 on 64 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 53 on 58 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 27 on 32 pounds. Nartut voi punnita 25 on 29 pounds. Koira omistaa pieni pysyvä korville. Jalat on johdonmukaisesti suhteellisen pitkä. Bokseri on lihasvoima vartalon muotoon. Häntä Lyhennettynä on riippuvalaisimet alhainen. Kuonokoppa on hyvin lyhyt. Sen fur on lyhyt.

Keskiaste tosiasioita noin koira: Ennakoitavissa ikä varten bokseri on 11 on 14 vuotta. Pentue kokoa ovat johdonmukaisesti 2 on 10 pennut. Rodun on suosittu ovat no problem on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia. Keskiaste nimet rodun on German Boxer, Deutscher Boxer.

Bokseri photographs

Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri Bokseri

Samanlaisia rodut

Luettelosta käy ilmi monet rodut joka bokseri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Pomeranian
Pomeranian

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.