Bullterrieri koira

Bullterrieri

He ovat aikaisempien tietojen torjunnan koiria. Rodut käytetään koiran taistelevat vielä nykyäänkin. Tämä rotu oli alun perin käyttää koiran taistelut. Koira taistelut veren urheilu. Tämä kiellettyä urheilussa oli täysin juridique koko maailma.

Bullterrieri on erittäin älykäs rotu ja psyykkistä koulutusta olennainen.

Bullterrieri aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen asettaa rinnakkain muut rodut. Rodut vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Bullterrieri on erittäin helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole hankala on totuttaa tämän rotu. Huolellinen on olennainen kuin Bullterrieri on erittäin tajuissaan rotu. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule huoli. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja fyysinen koulutus.

Rodut on yleensä vastaan vierailija. Bullterrieri hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä koirat ovat erittäin friendly kohti lasten ja ne ovat erinomainen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Bullterrieri on taipumus toimia kuin petoeläin. Ne osoittavat, liioiteltuja saalistushinnoittelua suuntauksia aika ajoin. He vaistomaisesti kopsu.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Bullterrieri voivat elää erittäin kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän rotu. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erittäin playful. Bullterrieri on tunnettu sen vaellushalu. Pidä ne on talutin! Näitä koiria yleensä ei pahaksesi vasemmalle kotiin yksin pari tuntia joka päivä.

Kehittynyt: the Bullterrieri rotu was kehittynyt Englanti.

Luokittelu ja Bullterrieri: Bullterrieri on tunnustettu että FCI kirja. Koiranrotu on hyväksytty kohdassa « (3. 3) että luokittelu «Terrierit». FCI ID bullterrieri on 11 ja se liitetään kirja 2008-11-04. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Terriers». United Kennel Club myöntää koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Bullterrieri Terveys ongelmia: Valitettavasti, ne saavuttamiseksi vaikea terveys ongelmia. Iho sairaus on valtava kanssa Bullterrieri. Kuurous on yleistä tämän rotu. Lisäksi niillä voi olla terveys ongelmia kuten patella problems.

Rodut fyysisiä ominaisuuksia: Tämä rotu on hieman keskikokoista. Koirat saa 51 on 61 inches pitkä. Nartut saa 51 on 61 inches. Koirat 20 on 36 pounds. Nartut painoinen 20 on 36 pounds. Koiranrotu joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Ja bullterrieri omistaa mitätön pystyyn korville. on tavallisesti hieman lyhyt. Bullterrieri laitoksen tyyppi on lihasvoima. Häntää on ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on oikeudenmukainen pitkä Sen coat on lyhyt.

Lisäpalveluita tietoa noin ja bullterrieri: Ennustettu vuosien elää varten bullterrieri on 10 on 12 vuotta. Määrä Cubs ovat tavallisesti 1 on 9 pennut. Koiranrotu on yleensä ei hankala on löytää myytävänä markkinoilla. Bullterrieri joskus mainita Standard Bull Terrier, English Standard Bull Terrier.

Bullterrieri pictures

Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri Bullterrieri

Likimääräisiin koirarodut

Katso a katsaus koirarodut liittyviä bullterrieri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Shih Tzu
Shih Tzu

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.