Englanninbulldoggi koira

Englanninbulldoggi

Nämä koirat voidaan käyttää suojelukoira. Suojelukoira on koira palveluksessa suojautua ei-toivottuja ihmisiä tai eläimiä.

Englanninbulldoggi on osan vähiten älykkäät rodut. Se koirarodut alhaisen älykkyyttä vaatii vähemmän mielenterveyden tottelevaisuus koulutus.

Englanninbulldoggi aiheuttavat vähemmän koskee kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Englanninbulldoggi ja välitavoitteista työläs opettaa. Nämä koirat yleensä on pieni energia verrattuna samanlaisia rodut. Jos olet etsimässä vaellus kaveri tämä koirarodut ei voi olla oikea valinta. Rodun on välitavoitteista tarvetta koulutus.

Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Nämä koirat ovat erittäin friendly kohti lasten ja ne ovat huomiota valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat tuikku, pureskella, ja napostella, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta yleisesti ei liikaa. Englanninbulldoggi ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Ne eivät viihtyvät erittäin kylmässä ilmastossa. Englanninbulldoggi pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Englanninbulldoggi voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. He voivat asua pieni asunto.

Alkuperämaa: nämä koirat was viljellä Englanti.

Englanninbulldoggi ryhmä: Englanninbulldoggi on kuulumattomat että Federation Cynologique Internationale luetteloomme. Rodun on tunnustettu kohdassa « (2. 2) että ryhmä «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». Federation Cynologique Internationale id englanninbulldoggi on 149 ja se liitetään luetteloomme 2004-03-24. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Non-Sporting Dogs». United Kennel Club hyväksyy rodun kuin « heidän luetteloomme. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Tilalle terveys Englanninbulldoggi: Valitettavasti, paljon joitakin Englanninbulldoggi hankkia merkittäviä terveys koskee. Koirat vaikuttaa ihon koskee. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin vaikeus tähän koirarodut. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut. Auringonpistos on yleisesti nähtävä tässä koirarodut. Hengitys vaikeuksia näkyy tämän koirarodut. Ne voivat olla muita terveys koskee samoin, myös collapsed nostrils.

Koirat fyysistä rakennetta: Englanninbulldoggi ovat yleensä keskimääräiseen kokoinen. Miehet päästä Korkeus tehty 30 on 41 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 30 on 41 inches. Miehet saada raskaampaa kuin 24 on 25 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 22 on 23 pounds. Rodun joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Koira omistaa minuscular epävarmuudessa korville. Jalat on yleensä suhteellisen lyhyt. Kuonokoppa on erittäin lyhyt. Sen fur on lyhyt.

Lisäsuojatodistuksen info noin koira: Odotettavissa elinikä varten englanninbulldoggi on 7 on 9 vuotta. Koko pentue ovat yleensä 4 on 5 pennut. Ja hinta varten englanninbulldoggi pentu on noin 4900 . Tämä kuitenkin riippuu kysynnän ja tarjonnan mukaan. Rodun on sympaattinen ovat helppoa on saada myytävänä paikallisissa sanomalehdissä . Lisäsuojatodistuksen nimet rodun on English Bulldog, British Bulldog.

Englanninbulldoggi photos

Englanninbulldoggi Englanninbulldoggi Englanninbulldoggi

Samanlaisia rodut

Alla on jokin muu rodut kanssa suhteita englanninbulldoggi:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Villakoira
Villakoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.