Chesapeake Bay Retriever koira

Chesapeake Bay Retriever

Koiranrotu Chesapeake Bay Retriever voidaan luokitella metsästys noutaja, ja se on vallitsevana metsästykseen koira. He hakea ja palauttaa lintujen ja muiden pienten rukoilla metsästäjän ilman vaurioita.

Koiranrotu voidaan käyttää vartiointi tarkoituksiin. Nainen koiria johdonmukaisesti tekemään parempia henkilökohtaisia holhoojat kuin miehillä, koska äidin vaistot.

Chesapeake Bay Retriever on erittäin nopeaälyinen koirarodut ja psyykkistä koulutusta tärkeää.

Chesapeake Bay Retriever aiheuttavat vähemmän koskee kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Chesapeake Bay Retriever ei ole haastavampi muodon eikä sinun tarvitse runsaasti kokemusta käsitellä tätä koirarodut. Koiranrotu ei ole enempää herkkiä kuin vertailukelpoisia koirarodut. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule rutto. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Koirat voidaan epäillä tuntematon henkilöt. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat siinä ja pureskella, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta johdonmukaisesti ei liikaa. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erittäin playful. Chesapeake Bay Retriever voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Peräisin: koirat was tuotettu Yhdysvallat.

Luokka ja Chesapeake Bay Retriever: Chesapeake Bay Retriever on hyväksytty että F.C.I. luettelotavarana. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (8. 1) että luokka «Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat». F.C.I. tunnus chesapeake bay retriever on 263 ja se liitetään luettelotavarana 1995-02-14. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän luettelotavarana. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Chesapeake Bay Retriever Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, joidenkin get kiireellinen koskee oma terveys. Chesapeake Bay Retriever on koirarodut joka on vaikuttaa koskee oma terveys liittyvät lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir sairaus on hallitseva rutto suurempiin koiria. Tämä koiranrotu ovat usein vaikuttaa koskee oma terveys liittyvät kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tämä sairaus lopulta aiheuttaa sokeuden. PRA on peritty kuin autosomal resessiivinen ominaisuus. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Lisäksi koskee oma terveys on näkyvästi koskee oma terveys tämän rodun.

Koirat koostumus: Tämä rotu ovat iso koirarodut. Mies koirien voi kasvaa 58 on 66 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 53 on 61 inches. Mies koirien painoinen 29 on 36 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 25 on 32 pounds. Ja chesapeake bay retriever omistaa pieni keskeytetään korville. Jalat on yleisesti of average pituus. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on tarkoita pitkä Sen coat on lyhyt.

Keskiaste yksityiskohdat noin ja chesapeake bay retriever: Todennäköisesti elinikä varten chesapeake bay retriever on 10 on 12 vuotta. Koiranrotu on näkyvällä ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Chesapeake Bay Retriever photographs

Chesapeake Bay Retriever Chesapeake Bay Retriever Chesapeake Bay Retriever

Vertailukelpoisia koirarodut

Täällä koirarodut että muistelu chesapeake bay retriever:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Chihuahua
Chihuahua

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.