Chihuahua koira

Chihuahua

Chihuahua ovat ylivertainen yhteistyökumppania. Niitä voidaan käyttää vain kierrosaikoja koiria.

Tämän koiran rotu omistaa mediaani IQ asettaa rinnakkain muu koirarodut.

Chihuahua aiheuttavat vähemmän vaikeuksia kanssa irtoaminen asettaa rinnakkain muut rodut. Rodut edellyttää mediaani harjaamalla.

Chihuahua ja mediaani vaativa kehittää. Huolellinen on asiaa merkittäviä elintärkeää kuin Chihuahua on erityisesti yliherkkä koirarodut. Nämä koirat ovat mediaani energia asettaa rinnakkain samanlaisia koirarodut. Koiranrotu vaatimuksiin suhteellisen kurttuinen fyysinen koulutus.

Rodut voidaan epäillä muukalaiset. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. He ovat erityisesti muutaman saalistushinnoittelua suuntauksia. Chihuahua eivät vaistomaisesti play-pure.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Chihuahua voivat elää erityisesti kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Näitä koiria ei käsittele kylmässä ilmastossa. Chihuahua pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Se on vaativa pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Chihuahua todella vihaan sitä. Chihuahua eivät mielessä elää pieni asunto.

Jalostusjärjestöt maa: tämä rotu was tuottaa Meksiko.

Luokka ja Chihuahua: Chihuahua on kuulumattomat että FCI tallennus. Koiranrotu on tunnustettu kohdassa « (9. 6) että luokka «Seura- ja kääpiökoirat». FCI numero chihuahua on 218 ja se liitetään tallennus 2004-03-24. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Toy Dogs». United Kennel Club hyväksyy koiranrotu kuin « heidän tallennus. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Chihuahua Tilalle terveys: Valitettavasti, muutama kokemusten vaarallinen terveys vaikeuksia. Chihuahua usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Vaikeuksia kanssa hampain hartsi on erityisesti yleistä tämän koiran rotu. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut. Luxating Patella (liukastui tukahduttaa) on usein nähdä näitä koiria. Lisäksi niillä voi olla terveys vaikeuksia kuten fractures, jawbone disorders, rheumatism.

Rodut näyttö: Tämä rotu on suhteellisen lelu. Koirat saada kuin tall kuten 15 on 23 inches pitkä. Nartut saa 15 on 23 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 1 on 3 pounds. Nartut painoinen 1 on 3 pounds. Ja chihuahua omistaa iso pystyttää korville. on tavallisesti of average pituus. Chihuahua laitoksen tyyppi on valo. Häntää on on mediaani pituus ja riippuvalaisimet alhainen. Sen kuono on suhteellisen lyhyt. Sen coat on keskipitkän.

Muita tietoa noin ja chihuahua: Ennustettu vuosien elää varten chihuahua on 15 on 18 vuotta. Koiranrotu on houkuttelevia ovat ei ongelmia on etsiä myyntiin. Muita nimet koiranrotu on Chihuahueño, Smooth-haired Chihuahua, Long-haired Chihuahua, Chiwawa.

Chihuahua images

Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua

Samanlaisia koirarodut

Katso muita enemmän koirarodut liittyy chihuahua:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Dobermanni
Dobermanni

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.