Kiinanpystykorva koira

Kiinanpystykorva

Kiinanpystykorva on pystykorva. Ne on valikoivasti kasvatettuja erilaisia ominaisuuksia.

Koirarodut ovat arvioitavissa suojelukoira. Monet näkyvästi valvojana rotujen aloitti maatilojen koira, ja myöhemmin kehittyi guard rotuja.

Kiinanpystykorva on joitakin vähiten älykkäiden rodut. Se koiran rotu alhaisen älykkyyttä vaatii vähemmän mielenterveyden koiran koulutus.

Kiinanpystykorva aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen korreloi muut rodut. Koirarodut edellyttää harjaamalla.

Kiinanpystykorva on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua kouluttaa. Rodun on vertailukelpoisella vähemmän herkkiä korreloi monet muut rodut. Ne eivät ole kaikkein energisiä koiria maailmassa. Se sanoi, kaikki koirat tarvitsevat raitista ilmaa päivittäin. Rodun on tarvetta workout.

Koirarodut voidaan epäillä tunkeutujat. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Kiinanpystykorva lähes koskaan crunch.

Tämä rotu parkikset ihmeellisesti kevyt. Kiinanpystykorva tulee säännöllisesti ei viihtyvät ihmeellisesti kuuma ilmasto. Tämä koiran rotu syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Ne eivät ole kaikkein leikkisä rodut. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Tämä rotu säännöllisesti eivät mielessä oleskelevat kotiin yksin tuntikausia.

Lähtöpaikkakunnalle: tulee Kiina.

Kiinanpystykorva ryhmittymän: Kiinanpystykorva on sisällytetty että Federation Cynologique Internationale rekisteri. Rodun on myönsi kohdassa « (5. 5) että ryhmittymän «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». Federation Cynologique Internationale merkki kiinanpystykorva on 205 ja se liitetään rekisteri 1987-06-24. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Non-Sporting Dogs». United Kennel Club sisältää rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveys Kiinanpystykorva: Valitettavasti, kaikki Kiinanpystykorva saada vakava terveyteen liittyvissä asioissa. Kiinanpystykorva on koiran rotu joka on joskus haittaa lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir häiriö on piirre. Koirarodut vaikuttaa ihon ongelmia. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin kantaa tähän koiran rotu.

Koirarodut ulkonäkö: Kiinanpystykorva ovat säännöllisesti suuri. Miehet saa yhtä korkeita kuin 46 on 56 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 46 on 56 inches. Miehet on tulee punnita 20 on 32 pounds. Naisten koirille on tulee punnita 20 on 32 pounds. Koira omistaa minuscular kohonnut korville. Häntää on ja käyristyneitä. Sen kuono on vertailukelpoisella lyhyt. Sen fur on pitkäkarvainen.

Tytäryhtiö info noin koira: Suunniteltu vuosien elää varten kiinanpystykorva on 14 on 16 vuotta. Ja hintalappu varten kiinanpystykorva pentu on noin 4900 . Tämä kuitenkin riippuu kysynnän ja tarjonnan mukaan. Rodun on rakastettu ovat hallittavissa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Kiinanpystykorva tunnetaan myös nimellä Chow.

Kiinanpystykorva pics

Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva Kiinanpystykorva

Muut rodut

Jäljempänä olevassa luettelossa on joitakin rodut jolla on vahvat suhteet kiinanpystykorva:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mopsi
Mopsi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.