Mäyräkoira koira

Mäyräkoira

Rodun Mäyräkoira on ajavat ja jäljestävät koirat ja se on huomiota metsästykseen koira. Jäljestävät koirat on joitakin herkimpiä nenään kesken koirat.

Tämä rotu omistaa älykkyyttä verrattuna muu rodut.

Mäyräkoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat edellyttää harjaamalla.

Mäyräkoira ja opettaa. Koira on suhteessa herkkiä ja erittäin alttiita tottelevaisuus koulutus. Nämä koirat ovat energia verrattuna muistuttavat rodut. Rodun on tarvetta koulutus.

Koirat voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa toivottujen henkilöiden. Ne ovat säännöllisesti friendly muiden koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Mäyräkoira on taipumus toimia kuin petoeläin. Huolellinen koulutus on niin, että koira voi toimia yhteiskunnassa. Niillä ei ole vaistoista to crunch, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämä rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Mäyräkoira voivat elää erittäin kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koiran rotu. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen. Mäyräkoira pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. Mäyräkoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. He voivat asua pieni asunto.

Alkuperämaa: tulee Saksa.

Mäyräkoira ryhmittymän: Mäyräkoira on myönsi että Federation Cynologique Internationale rekisteri. Rodun on mukana kohdassa « (4. 1) että ryhmittymän «Mäyräkoirat». Federation Cynologique Internationale merkki mäyräkoira on 148 ja se liitetään rekisteri 2001-03-13. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Hounds». United Kennel Club sisältyy rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

terveyden ongelmia Mäyräkoira: Valitettavasti, kaikki Mäyräkoira saada merkittäviä terveyteen liittyvissä asioissa. Koirat vaikuttaa ihon ongelmia. Mäyräkoira usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Selkäydin levy ongelmia on vakava sairaus näillä koirilla. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koiran rotu. Ne vaikuttavat diabeteksen sairaus jossa elimistö ei tuota riittävästi tai asianmukaisesti vastata, insuliini. Ne voivat olla muita terveyteen liittyvissä asioissa samoin, myös urinary stones.

Koirat fyysistä rakennetta: Mäyräkoira ovat säännöllisesti mini. Miehet saa yhtä korkeita kuin 36 on 46 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 36 on 46 inches. Miehet voi punnita 4 on 9 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 4 on 9 pounds. Rodun joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Koira omistaa suuri epävarmuudessa korville. Häntää on Pieni ja rised korkea. Rodun koirilla on pitkä kuono. Sen fur on keskipitkän.

Tytäryhtiö info noin koira: Odotettavissa elinikä varten mäyräkoira on 12 on 15 vuotta. Rodun on rakastettu ovat helppoa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Rodun tunnetaan myös nimellä Standard Dachshund, Miniature Dachshund, Rabbit Dachshund.

Mäyräkoira pics

Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira Mäyräkoira

Muistuttavat rodut

Alla on jokin muu rodut jolla on vahvat suhteet mäyräkoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Rottweiler
Rottweiler

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.