Koira koira

Koira

Kotimaan koiran (Canis familiaris) kutsutaan ihmisen paras ystävä. Sen tieteellinen nimi on Canis lupus familiaris ja on alalajia harmaa susi. Meidän domestiserte koira on ihmisen paras vastalaipan kaikkien eläinten kaikkina aikoina.

Meidän kotimaisia koiria on saavutettu tärkeä sija ihmisten historia ja siitä lähtien se oli kesytetty varten 15000 vuotta sitten, se on auttanut ihmisiä kaikkialta maailmasta ratkaista vaikeita haasteita, kuten pelästyttää pois saalistajista, eläinpääoman suojelu sekä liikenteessä. Esimerkiksi maastamuutto yli Beringin salmen ei ollut mahdollista ilman kelkka koiria.

Koira on myös auttaa ihmisiä nyky-yhteiskunnassa, ja ne suorittaa monia hyödyllisiä tehtäviä meille ihmisille. He tekevät liittyvistä tehtävistä metsästys, herding, suojelu, vartiointi, avustaa vammaisia yksilöitä, ja monet muut tehtävät.

On arvioitu, että 400 miljoonaa koiria maailmassa. Niitä on monenlaisia värejä, kokoja, ja erilaisia ominaisuuksia. With valikoiva jalostus, olemme muotoinen koira rotuja, joilla on ollut kaksi kaksi ratkaista erityistehtäviä.

Koira pictures

Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira Koira

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Englanninbulldoggi
Englanninbulldoggi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.