Englanninspringerspanieli koira

Englanninspringerspanieli

Englanninspringerspanieli on palkkio poliisikoirat. Nämä laittoman aineen havaitseminen koiria, joita poliisi sinffig ulos pommeja, ja kaivaa esiin huumeet.

Rodun Englanninspringerspanieli on palkkio metsästykseen koira, kuin useimmat muut spanieli rodut. Spanieli olivat erityisesti kasvatettu on värisuora pelin pois tiheä harjalla.

Englanninspringerspanieli on huomattavasti terävä koirarodut ja psyykkistä koulutusta tärkeää.

Englanninspringerspanieli ei irtoa huomattavasti paljon. Ja Englanninspringerspanieli edellyttää tavallinen harjaamalla.

Englanninspringerspanieli ei ole kovaa kouluttaa eikä sinun tarvitse huomattavasti paljon kokemusta käsitellä tätä koirarodut. Rodun ei ole enempää vastaanottavampia kuin muistuttavat rodut. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule huoli. Rodun edellyttää huomattavasti paljon ja kestävyystestauksella koulutus.

Ja Englanninspringerspanieli ovat yleensä huomattavasti hellä luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti toivottujen henkilöiden. Ne ovat asiassa friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat huomattavasti friendly kohti lasten ja ne ovat palkkio valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Ja Englanninspringerspanieli yleensä näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Englanninspringerspanieli on taipumus tuikku, pureskella, ja napostella

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta yleensä ei liikaa.. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämä rotu tiedetään olevan huomattavasti playful. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä. Ne eivät ole huomattavasti todettu, että kotiin yksin.

Alkuperä: koiran rotu was lisätyistä alkaen Englanti.

Englanninspringerspanieli luokittelu: Englanninspringerspanieli on myönsi että Federation Cynologique Internationale luetteloomme. Rodun on mukana kohdassa « (8. 2) että luokittelu «Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat». Federation Cynologique Internationale id englanninspringerspanieli on 125 ja se liitetään luetteloomme 2009-03-26. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club sisältyy rodun kuin « heidän luetteloomme. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Kovaa terveyden ruttoja Englanninspringerspanieli: Valitettavasti, huomattavasti paljon joitakin Englanninspringerspanieli saavuttamiseksi uhkaava terveys ruttoja. Englanninspringerspanieli on koirarodut joka on on ruttoja kanssa lantiolla dysplasia. Pienennä rodut ovat yleensä vähemmän, joita tämä oireyhtymä. Tämä rodun ovat usein on ruttoja kanssa kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tuloksena on sokeuden ja koira. PRA oireyhtymä on aina aiheuttaa asteittain näönmenetys ja lopulta sokeuden. Korvalla infektiot on laaja huoli kanssa Englanninspringerspanieli. Ja Englanninspringerspanieli vaikuttaa ihon ruttoja. Englanninspringerspanieli usein saada silmä ongelmia tai silmien oireyhtymä.

Ja Englanninspringerspanieli fysiologia: Miehet saa 48 on 53 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 46 on 51 inches. Miehet voi punnita 20 on 25 pounds. Naisten koirille voi punnita 18 on 23 pounds. Sen fur on keskipitkän.

Lisäpalveluita info noin koira: Rodun on sympaattinen ovat no problem on löytää myytävänä markkinoilla.

Englanninspringerspanieli pictures

Englanninspringerspanieli Englanninspringerspanieli Englanninspringerspanieli Englanninspringerspanieli Englanninspringerspanieli

Muistuttavat rodut

Luettelosta käy ilmi a rodut että saatat kuten jos oli houkuteltava englanninspringerspanieli:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mopsi
Mopsi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.