Saksanpaimenkoira koira

Saksanpaimenkoira

Saksanpaimenkoira on herättävä poliisikoirat. Nämä yleisen järjestyksen valvontaa koira käyttää poliisin suojelua varten virkamiehen sekä poliisin hyökkäys koiran.

Saksanpaimenkoira on herättävä paimenkoira. Ne ovat eräänlainen pastoraali koira usein koulutettu paimenkoira.

Koiranrotu voidaan käyttää vartiointi tarkoituksiin. Monet näkyvästi valvojana rotujen aloitti maatilojen koira, ja myöhemmin kehittyi guard rotuja.

Saksanpaimenkoira on muutamia niistä koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki kirkas koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Saksanpaimenkoira ei irtoa paljon. Ja Saksanpaimenkoira edellyttää par harjaamalla.

Saksanpaimenkoira on huomattavasti helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole hankala mullan tämän koirarodut. Huolellinen koulutus on purkamaton pakollinen kuin Saksanpaimenkoira on huomattavasti herkkiä koirarodut. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule rutto. Koiranrotu edellyttää paljon ja liikunta.

Ja Saksanpaimenkoira voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tunkeutujat. Ei yleensä koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Saksanpaimenkoira on taipumus toimia kuin petoeläin. Siten näitä saalistushinnoittelua eläimet on huolellisesti koulutettu. He vaistomaisesti siinä ja pureskella.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Saksanpaimenkoira voivat elää huomattavasti kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan huomattavasti playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Saksanpaimenkoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperäinen maa: tämä pedegree koira was Alun perin kasvoivat Saksa.

Luokka ja Saksanpaimenkoira: Saksanpaimenkoira on sisällytetty että F.C.I. luettelotavarana. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (1. 1) että luokka «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». F.C.I. tunnus saksanpaimenkoira on 166 ja se liitetään luettelotavarana 1991-03-23. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Herding Dogs». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän luettelotavarana. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Saksanpaimenkoira Terveys: Valitettavasti, joidenkin get uhkaavaa kantoja oma terveys. Saksanpaimenkoira on koirarodut joka on vaikuttaa kantoja oma terveys liittyvät lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir sairaus on määrittämätön rutto suurempiin koiria. Iho sairaus on määrittämätön kanssa Saksanpaimenkoira. Tämän koiran rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Tieteellinen termi sairaus on mahalaukun Dilatation ja Volvulus. Vatsassa voi helposti kiertää itse ollessaan täynnä ilmaa. Saksanpaimenkoira usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Lisäksi kantoja oma terveys on näkyvästi kantoja oma terveys tämän rodun.

Ja Saksanpaimenkoira ruumiinrakenne: Tämä rotu ovat iso koirarodut. Mies koirien voi kasvaa 61 on 66 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 56 on 61 inches. Mies koirien on tulee punnita 35 on 39 pounds. Naisten koirien saada 35 on 39 pounds. Ja saksanpaimenkoira omistaa iso vertikaalinen korville. Jalat on enimmäkseen vertailukelpoisella pitkä. Häntä on par pituus on riippuvalaisimet alhainen. Koiranrotu koirilla on pitkä kuono. Sen coat on keskipitkän.

Keskiaste yksityiskohdat noin ja saksanpaimenkoira: Ennakoitavissa ikä varten saksanpaimenkoira on 12 on 13 vuotta. Koiranrotu on näkyvällä ovat vaivatonta on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia. Saksanpaimenkoira tunnetaan myös nimellä Deutscher Schäferhund, Schäferhund.

Saksanpaimenkoira photographs

Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira Saksanpaimenkoira

Muut koirarodut

Alla on valittu koirarodut kaltainen saksanpaimenkoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Beagle
Beagle

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.