Lyhytkarvainen saksanseisoja koira

Lyhytkarvainen saksanseisoja

Rodun Lyhytkarvainen saksanseisoja on erinomainen metsästykseen koira. Metsästys koiria luokat ovat noutaja; punastelu spaniels ja osoitinlaite rotujen (kuten Lyhytkarvainen saksanseisoja).

Lyhytkarvainen saksanseisoja on yllättävän todella älykäs rotu ja psyykkistä koulutusta tärkeää.

Lyhytkarvainen saksanseisoja aiheuttavat vähemmän vaivoja kanssa irtoaminen korreloi muut rodut. Koirarodut vaatii yllättävän todella vähän harjaamalla.

Lyhytkarvainen saksanseisoja ei ole hämmentävä joka ohjaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä rotu. Rodun ei ole enempää sensori kuin avainsanahaun rinnakkain rodut. Lyhytkarvainen saksanseisoja on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Rodun edellyttää paljon ja workout.

Koirarodut voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa ulkopuolisten. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Niillä ei ole vaistoista to pureskella, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta tavallisesti ei liikaa. Ne eivät viihtyvät yllättävän todella kylmässä ilmastossa. Tämä rotu tiedetään olevan yllättävän todella playful. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä. Lyhytkarvainen saksanseisoja voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Ensin kasvoivat: kilpailussa peräisin Saksa.

Lyhytkarvainen saksanseisoja ryhmittymän: Lyhytkarvainen saksanseisoja on mukana että Maailma Koira Organisaatio rekisteri. Rodun on sisällytetty kohdassa « (7. 1) että ryhmittymän «Kanakoirat». Maailma Koira Organisaatio tunnistus lyhytkarvainen saksanseisoja on 119 ja se liitetään rekisteri 2000-10-25. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club admitts rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveys-ongelmia Lyhytkarvainen saksanseisoja: Valitettavasti, joidenkin saada kovaa terveyteen liittyvissä asioissa. Lyhytkarvainen saksanseisoja on rotu joka on kärsii lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasia vuonna koirat voi lopulta lamaannuttavan lameness ja kivulias niveltulehdus ja nivelet. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Käyttämällä aurinkolasit teidän koira voi hidastaa kehitystä harmaakaihia. Ei kuitenkaan osoittautunut ehkäisy menetelmä on olemassa. Tytäryhtiö terveyteen liittyvissä asioissa on myös kirjattava (mukaan lukien SAS).

Koirarodut muoto: Koirat saa yhtä korkeita kuin 58 on 64 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 53 on 61 inches. Koirat kasvaa jopa 25 on 32 pounds. Nartut on tulee punnita 20 on 27 pounds. Sen fur on lyhyt.

Tytäryhtiö tosiasioita noin koira: Rodun on suosittu ovat hallittavissa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet rodun on Deutsch Kurzhaar, German Short-haired Pointing Dog.

Avainsanahaun rinnakkain rodut

Jäljempänä olevassa luettelossa on lajitelmana rodut joiden ulkonäkö lyhytkarvainen saksanseisoja:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Shar Pei
Shar Pei

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.