Kultainennoutaja koira

Kultainennoutaja

Koiranrotu Kultainennoutaja voidaan luokitella metsästys noutaja, ja se on toivottavaa metsästykseen koira. Kultainennoutaja on halu oppia ja pyydän ja on tehnyt siitä suositun avustuskoiraa.

Kultainennoutaja on muutamaan koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki nopeaälyinen koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Kultainennoutaja ei irtoa runsaasti. Koiranrotu ei ole toivottavaa valinta allergisille ihmisille. Rodut edellyttää mediaani harjaamalla.

Kultainennoutaja on erittäin helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole vaativa mullan tämän koirarodut. Ja kultainennoutaja on pikemminkin yliherkkä ja erittäin alttiita . Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule vaikeus. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja fyysinen koulutus.

Rodut ovat yleensä erittäin ystävällinen luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti tuntematon henkilöt. Ne ovat tavallisesti friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat erittäin friendly kohti lasten ja ne ovat toivottavaa valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Rodut usein näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. He vaistomaisesti play-pure.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta usein ei liikaa.. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erittäin playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Kultainennoutaja voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperäinen maa: tämä rotu was tuottaa Britannia.

Ryhmä ja Kultainennoutaja: Kultainennoutaja on hyväksytty että FCI tallennus. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (8. 1) että ryhmä «Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat». FCI numero kultainennoutaja on 111 ja se liitetään tallennus 1987-06-24. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän tallennus. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Kultainennoutaja Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, muutama hankkia uhkaavaa terveys vaikeuksia. Kultainennoutaja on koirarodut joka on vaikuttaa lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoira on epänormaali muodostuminen lonkan pistokeliitäntä. Tämä koiranrotu ovat usein vaikuttaa kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tämä sairaus voi aiheuttaa sokeuden. It is characterized by the bilateral degeneration of the retina. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Käyttämällä aurinkolasit teidän koira voi hidastaa kehitystä harmaakaihia. Ei kuitenkaan osoittautunut ehkäisy menetelmä on olemassa. Iho sairaus on valtava kanssa Kultainennoutaja. Koiranrotu on useammin vaivaa epilepsia kuin muut koirarodut. Kultainennoutaja usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut. Lisäksi niillä voi olla terveys vaikeuksia kuten VWD.

Rodut ruumiinrakenne: Tämä rotu on pikemminkin iso. Koirat päästä Korkeus tehty 58 on 61 inches pitkä. Nartut saa 56 on 58 inches. Koirat painoinen 29 on 34 pounds. Nartut painoinen 25 on 29 pounds. Ja kultainennoutaja omistaa mitätön riipus korville. on tavallisesti of average pituus. Kultainennoutaja laitoksen tyyppi on pikemminkin keskimääräinen. Häntää on ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on mediaani pitkä Sen coat on keskipitkän.

Lisäsuojatodistuksen tietoa noin ja kultainennoutaja: Ennustettu vuosien elää varten kultainennoutaja on 10 on 12 vuotta. Ja vähittäishinnasta varten kultainennoutaja pentu on noin 2380 . Kysyntä ja tarjonta määräävät lopullisen vähittäishinnasta. Koiranrotu on houkuttelevia ovat ei ongelmia on saada myytävänä paikallisissa sanomalehdissä .

Kultainennoutaja photos

Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja Kultainennoutaja

Vertailukelpoisia koirarodut

Katso valittu koirarodut liittyy kultainennoutaja:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bostoninterrieri
Bostoninterrieri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.