Tanskandoggi koira

Tanskandoggi

Tämän koiran rotu omistaa keskisuurten IQ verrattuna muu koirarodut.

Varo näitä kuola rikoksentekijät! Siirry lähellä heitä ja saat märkä.

Tanskandoggi aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat edellyttää keskisuurten harjaamalla.

Tanskandoggi ei ole vaikeaa mullan eikä sinun tarvitse runsaasti kokemusta käsitellä tätä koirarodut. Ja tanskandoggi on noin herkkiä ja huomattavasti alttiita noudattamista koulutus. Nämä koirat ovat keskisuurten energia verrattuna jotka liittyvät koirarodut. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Koirat voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa vieraat. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat purevat leikkiessään, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu eivät kuori korostetun. Vaikka Tanskandoggi voivat elää huomattavasti kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Ne eivät viihtyvät huomattavasti kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan huomattavasti playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Tanskandoggi voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperäinen maa: Tanskandoggi's was kasvoivat Saksa.

Ryhmä ja Tanskandoggi: Tanskandoggi on myönsi että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on lisätty kohdassa « (2. 2) että ryhmä «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». F.C.I. koodi tanskandoggi on 235 ja se liitetään tietokanta 2001-03-13. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Working Dogs». United Kennel Club tunnustaa koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Tanskandoggi Terveys-asema: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille hankkia uhkaavaa terveys ongelmia. Tanskandoggi on koirarodut joka on alentaa lantiolla dysplasia. Canine hip dysplasia on tutkittu eläinlääkärintodistuksista sairaus koirilla. Tämän koiran rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Ja sairaus voidaan huomattavasti vaikeaa käsittelemään. Vatsassa voi helposti kiertää itse ollessaan täynnä ilmaa. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut. Lisäksi terveys ongelmia on näkyvästi terveys ongelmia tämän rodun.

Koirat ruumiinrakenne: Tämä rotu ovat koirarodut. Mies koirien päästä Korkeus tehty 69 on 74 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 64 on 69 inches. Mies koirien saada 54 on 91 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 45 on 59 pounds. Ja tanskandoggi omistaa iso keskeytetään mutta yleensä rajatun korville. Jalat on joskus huomattavasti pitkä. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. Koiranrotu koirilla on pitkä kuono. Sen coat on lyhyt.

Lisäsuojatodistuksen yksityiskohdat noin ja tanskandoggi: Todennäköisesti elinikä varten tanskandoggi on 8 on 12 vuotta. Koiranrotu on kuuluisa ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on saada myytävänä paikallisissa sanomalehdissä . Tämä koirarodut on myös nimetty Deutsche Dogge, Grand Dianos.

Tanskandoggi photos

Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi Tanskandoggi

Jotka liittyvät koirarodut

Täällä valittu koirarodut joka näyttää tanskandoggi:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bichon Frise
Bichon Frise

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.