Englanninvinttikoira koira

Englanninvinttikoira

Koiranrotu Englanninvinttikoira on luokiteltu vinttikoirat, ja sitä on käytetty kuin metsästykseen koira. Vinttikoirat voidaan myös tunnettu katse koiria.

Tämän koiran rotu omistaa tarkoita IQ päinvastoin muu koirarodut.

Koiranrotu ei ole allergiaa koirarodut. Allergikoille, joka hypoallergeniaa lemmikkieläinten saattaa ne voivat olla lemmikkieläinten kotimarkkinoillaan. Ne eivät ole täysin ei-allergiaa, mutta se tekee elämän helpommaksi allergikoille. Englanninvinttikoira aiheuttavat vähemmän koskee kanssa irtoaminen päinvastoin muut rodut. Ja Englanninvinttikoira vaatii vähän harjaamalla.

Koiranrotu ei ole enempää herkkiä kuin vertailukelpoisia koirarodut. Nämä koirat ovat tarkoita energia päinvastoin vertailukelpoisia koirarodut. Koiranrotu on tarkoita tarvetta liikunta.

Ja Englanninvinttikoira voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tuntematon henkilöt. Ne ovat yleisesti friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Englanninvinttikoira on taipumus toimia kuin petoeläin. Ne osoittavat, liioiteltuja saalistushinnoittelua suuntauksia aika ajoin.

Tämän koiran rotu eivät kuori korostetun. Englanninvinttikoira voi käsitellä kuuma tempetatures. Ne eivät kuitenkaan tarvitse juoda vettä aivan kuten mikä tahansa muu koira. Tämän koiran rotu tiedetään olevan playful. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä he ovat usein vaeltaa jos säilytettävä väljä.

Jalostusjärjestöt maa: koirat was tuotettu Englanti.

Luokittelu ja Englanninvinttikoira: Englanninvinttikoira on hyväksytty että F.C.I. luettelotavarana. Koiranrotu on tunnusti kohdassa « (10. 3) että luokittelu «Vinttikoirat». F.C.I. tunnus englanninvinttikoira on 158 ja se liitetään luettelotavarana 1987-06-24. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Hounds». United Kennel Club edellyttää koiranrotu kuin « heidän luettelotavarana. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Englanninvinttikoira Terveyteen liittyvissä asioissa: Valitettavasti, joidenkin saavuttamiseksi vaarallinen terveys koskee. Tämän koiran rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Tieteellinen termi sairaus on mahalaukun Dilatation ja Volvulus. Vatsassa voi helposti kiertää itse ollessaan täynnä ilmaa.

Ja Englanninvinttikoira näyttö: Tämä rotu ovat keskisuuri koirarodut. Mies koirien saa 69 on 76 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 69 on 71 inches. Mies koirien painoinen 29 on 32 pounds. Naisten koirien saada 27 on 29 pounds. Ja englanninvinttikoira omistaa pieni taitetaan korville. Jalat on yleisesti pitkä. Häntä on tarkoita pituus on riippuvalaisimet alhainen. Koiranrotu koirilla on pitkä kuono. Sen coat on lyhyt.

Lisäpalveluita yksityiskohdat noin ja englanninvinttikoira: Ennakoitavissa ikä varten englanninvinttikoira on 10 on 12 vuotta. Koiranrotu on pikemminkin näkyvällä ja johdonmukaisesti vaivatonta to löytää myytävänä markkinoilla. Tämä koirarodut on lisäpalveluita nimet sekä: English Greyhound.

Englanninvinttikoira pictures

Englanninvinttikoira Englanninvinttikoira Englanninvinttikoira Englanninvinttikoira Englanninvinttikoira

Vertailukelpoisia koirarodut

Alla on muita enemmän koirarodut että muistelu englanninvinttikoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mäyräkoira
Mäyräkoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.