Labradorinnoutaja koira

Labradorinnoutaja

Labradorinnoutaja on erinomainen poliisikoirat. Nämä laittoman aineen havaitseminen koiria, joita poliisi sinffig ulos pommeja, ja kaivaa esiin huumeet.

Rodun Labradorinnoutaja voidaan luokitella metsästys noutaja, ja se on erinomainen metsästykseen koira. Labradorinnoutaja oli kasvatettu sen erittäin halukas ota oppia, ja noudata mitään metsästäjä.

Labradorinnoutaja on yksi niistä rodut jolla on korkein älykkyyttä. Kaikki terävä koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Labradorinnoutaja aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen liittyviä muut rodut. Ja Labradorinnoutaja vaatii indispensably vähän harjaamalla.

Labradorinnoutaja on indispensably helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole kivulias kouluttaa tämän koiran rotu. Rodun on suhteessa vähemmän reagoiva liittyviä monet muut rodut. Labradorinnoutaja on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Rodun edellyttää indispensably paljon ja kestävyystestauksella koulutus.

Ja Labradorinnoutaja ovat yleensä indispensably hyödyllistä luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti toivottujen henkilöiden. Ei yleensä koiran aggressiivinen. Nämä koirat ovat indispensably friendly kohti lasten ja ne ovat erinomainen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Labradorinnoutaja on taipumus napostella

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta pääasiassa ei liikaa.. Vaikka Labradorinnoutaja voivat elää indispensably kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koiran rotu. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koiran rotu. Labradorinnoutaja voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Lähtöpaikkakunnalle: nämä canines was luotu Englanti.

Labradorinnoutaja ryhmä: Labradorinnoutaja on myönsi että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on mukana kohdassa « (8. 1) että ryhmä «Noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat». Maailma Koira Organisaatio symboli labradorinnoutaja on 122 ja se liitetään arkistojen 1987-06-24. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club sisältyy rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Kivulias terveyden ongelmia Labradorinnoutaja: Valitettavasti, tietyt koirat hankkia vakava terveys ongelmia. Labradorinnoutaja on koiran rotu joka on kokea lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir oireyhtymä on yksi yleisin syy niveltulehdus ja lantiolla. Tämä rodun ovat usein kokea kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tuloksena on sokeuden ja koira. PRA on ryhmä geneettisten sairauksien nähdä tietyissä rodut. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. On vaihtelee määrin peräisin vähäisiä saattamaan opasiteetin ja haittaavat kulkua valoa. Tämä rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Tieteellinen termi oireyhtymä on mahalaukun Dilatation ja Volvulus. Tämä oireyhtymä on lähes aina kuolemaan johtava. Labradorinnoutaja usein saada silmä ongelmia tai silmien oireyhtymä.

Ja Labradorinnoutaja ulkonäkö: Labradorinnoutaja on suuri koiran rotu. Koirat päästä Korkeus tehty 56 on 61 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 53 on 58 inches. Koirat voi punnita 29 on 36 pounds. Nartut voi punnita 25 on 32 pounds. Rodun joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Koira omistaa pieni riippuvalaisimet korville. Jalat on tavallisesti of average pituus. Labradorinnoutaja on lihasvoima vartalon muotoon. Häntä Pieni on riippuvalaisimet alhainen. suussa on keskinkertainen pitkä Sen fur on lyhyt.

Lisäsuojatodistuksen tosiasioita noin koira: Ennakoitavissa ikä varten labradorinnoutaja on 10 on 12 vuotta. Rodun on muotia ovat no problem on saada myytävänä paikallisissa sanomalehdissä .

Labradorinnoutaja photos

Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja Labradorinnoutaja

Muistuttavat rodut

Luettelosta käy ilmi joitakin rodut joka muistuttaa meitä labradorinnoutaja:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Englanninbulldoggi
Englanninbulldoggi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.