Maltese koira

Maltese

Ja Maltese pidetään lemmikkeinä varten vastalaipan tarkoituksiin. Ne ovat tavallisesti käyttää kierrosaikoja koiria.

Maltese on kaunis älykäs koiran rotu ja psyykkistä koulutusta kriittisen tärkeää.

Rodun ei ole allergiaa koiran rotu. Hypoallergeniaa is a term that means "causing below normal allergic reactions. Ne eivät ole täysin ei-allergiaa, mutta se tekee elämän helpommaksi allergikoille. Ne eivät irtoa. Ja Maltese edellyttää kaunis paljon ja harjaamalla.

Maltese ei ole aikaa vievää kouluttaa eikä sinun tarvitse kaunis paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Koira on suhteellisen akuutti ja kaunis alttiita hallitun koulutus. Nämä koirat ovat keskiraskaat Määrittämätön energia liittyviä samanlaisia rodut. Rodun vaatimuksiin suhteellisen paksu kestävyystestauksella koulutus.

Ja Maltese voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa muukalaiset. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Ja Maltese osoittaa vähän tai ei mitään saalistushinnoittelua dispositions. Niillä ei ole vaistoista to napostella, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta tavallisesti ei liikaa.. Vaikka Maltese voivat elää kaunis kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koiran rotu. Näitä koiria ei käsittele kylmässä ilmastossa. Tämä rotu tiedetään olevan kaunis playful. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Se on aikaa vievää pitää koiran rotu kotiin yksin - useimmat Maltese todella vihaan sitä. Ne ovat kaunis sopeutua asut huoneistossa.

Alkuperä: Maltese's was alun perin Italia.

Maltese luokka: Maltese on kuulumattomat että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on tunnustettu kohdassa « (9. 1) että luokka «Seura- ja kääpiökoirat». Maailma Koira Organisaatio symboli maltese on 65 ja se liitetään arkistojen 1989-11-27. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Toy Dogs». United Kennel Club hyväksyy rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Tilalle terveys Maltese: Valitettavasti, tietyt koirat kokemusten uhkaava terveys ongelmia. Maltese usein saada silmä ongelmia tai silmien oireyhtymä. Ongelmia kanssa hampain hartsi on kaunis yleistä tämä rotu. Luxating Patella (liukastui tukahduttaa) on tavallisesti nähdä näitä koiria. Muita terveys ongelmia on myös kirjattava (mukaan lukien hypoglycemia).

Ja Maltese fysiologia: Maltese on pieni koiran rotu. Koirat saada kuin tall kuten 23 on 25 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 23 on 25 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 2 on 3 pounds. Nartut voi punnita 2 on 3 pounds. Koira omistaa pieni riippuvalaisimet korville. Jalat on yleensä suhteellisen lyhyt. Maltese on valo vartalon muotoon. Häntä Kanto on käyristyneitä. Sen kuono on suhteellisen lyhyt. Sen fur on pitkäkarvainen.

Muita tosiasioita noin koira: Ennakoitavissa ikä varten maltese on 15 on 18 vuotta. Rodun on muotia ovat no problem on etsiä myyntiin.

Maltese images

Maltese Maltese Maltese Maltese

Samanlaisia rodut

Luettelosta käy ilmi a rodut että on näyttöösi maltese:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Chihuahua
Chihuahua

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.