Kääpiösnautseri koira

Kääpiösnautseri

Kääpiösnautseri on erittäin älykäs koiran rotu ja psyykkistä koulutusta .

Ne eivät irtoa. Koirat edellyttää paljon ja harjaamalla.

Kääpiösnautseri ei ole joka ohjaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Huolellinen tottelevaisuus koulutus on kuin Kääpiösnautseri on erittäin herkkiä koiran rotu. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule kantaa. Rodun on tarvetta koulutus.

Koirat on joskus sovintoteitse vastaan muukalaiset. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Koirat joskus näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Kääpiösnautseri on taipumus crunch

Tämä rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Kääpiösnautseri pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. Tämä rotu säännöllisesti eivät mielessä oleskelevat kotiin yksin tuntikausia. He voivat asua pieni asunto.

Ensin kasvoivat: tulee Saksa.

Kääpiösnautseri ryhmittymän: Kääpiösnautseri on kuulumattomat että Federation Cynologique Internationale rekisteri. Rodun on tunnustettu kohdassa « (2. 1) että ryhmittymän «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». Federation Cynologique Internationale merkki kääpiösnautseri on 183 ja se liitetään rekisteri 2007-03-06. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Terriers». Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Tilalle terveys Kääpiösnautseri: Valitettavasti, kaikki Kääpiösnautseri saada kovaa terveyteen liittyvissä asioissa. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. Harmaakaihi on samentuma, joka kehittää, että kiteinen linssin silmän tai sen kirjekuoressa. Koirat vaikuttaa ihon ongelmia. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koiran rotu. Munuaiset sairaus esiintyy monia koiria tämän koiran rotu. Ne vaikuttavat diabeteksen sairaus jossa elimistö ei tuota riittävästi tai asianmukaisesti vastata, insuliini. Cyster voi ilmetä. Ne voivat olla muita terveyteen liittyvissä asioissa samoin, myös corneal disorders, kidney stones, bleeding disorders, liver disease.

Koirat muoto: Kääpiösnautseri ovat säännöllisesti pieni. Miehet saa yhtä korkeita kuin 30 on 36 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 30 on 36 inches. Miehet saada raskaampaa kuin 5 on 9 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 5 on 9 pounds. Koira omistaa minuscular kohonnut korville. Jalat on säännöllisesti of average pituus. Häntää on Pieni ja riippuvalaisimet alhainen. suussa on pitkä Sen fur on lanka tukkainen ja niillä on parrakas kasvot.

Tytäryhtiö info noin koira: Rodun on rakastettu ovat helppoa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet rodun on Zwergschnauzer.

Samanlaisia rodut

Alla on lajitelmana rodut jolla on vahvat suhteet kääpiösnautseri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Skotlanninterrieri
Skotlanninterrieri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.