Newfoundlandinkoira koira

Newfoundlandinkoira

Tämän koiran rotu omistaa keskisuurten IQ asettaa rinnakkain muu koirarodut.

Rodut tiedetään kuola runsaasti.

Newfoundlandinkoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen asettaa rinnakkain muut rodut. Rodut edellyttää runsaasti ja harjaamalla.

Newfoundlandinkoira ja keskisuurten vaikeaa on totuttaa. Koiranrotu ei ole enempää herkkiä kuin avainsanahaun rinnakkain koirarodut. Nämä koirat ovat keskisuurten energia asettaa rinnakkain avainsanahaun rinnakkain koirarodut. Koiranrotu on keskisuurten tarvetta fyysinen koulutus.

Rodut ovat yleensä erittäin suotuisa luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti ulkopuolisten. Ne ovat joskus friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat erittäin friendly kohti lasten ja ne ovat erinomainen valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Rodut yleensä näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat purevat leikkiessään, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu eivät kuori korostetun. Newfoundlandinkoira ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Tämä koirarodut syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Newfoundlandinkoira pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Newfoundlandinkoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Kehittynyt: Newfoundlandinkoira's was kasvoivat Kanada.

Luokka ja Newfoundlandinkoira: Newfoundlandinkoira on mukana että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on sisällytetty kohdassa « (2. 2) että luokka «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». F.C.I. koodi newfoundlandinkoira on 50 ja se liitetään tietokanta 1996-10-29. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Working Dogs». United Kennel Club admitts koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Newfoundlandinkoira Terveys-ongelmia: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille kokemusten vaikea terveys ongelmia. Newfoundlandinkoira on koirarodut joka on alentaa lantiolla dysplasia. Canine hip dysplasia on tutkittu eläinlääkärintodistuksista sairaus koirilla. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin ongelma tähän koirarodut. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut.

Rodut fyysisiä ominaisuuksia: Tämä rotu ovat koirarodut. Mies koirien saada kuin tall kuten 69 on 74 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 64 on 69 inches. Mies koirien kasvaa jopa 59 on 68 pounds. Naisten koirien painoinen 45 on 54 pounds. Ja newfoundlandinkoira omistaa pieni keskeytetään korville. on joskus verrattain pitkä. Häntää on ja riippuvalaisimet alhainen. Sen kuono on verrattain lyhyt. Sen coat on pitkäkarvainen.

Muita yksityiskohdat noin ja newfoundlandinkoira: Ennustettu vuosien elää varten newfoundlandinkoira on 9 on 15 vuotta. Koiranrotu on kuuluisa ovat ei ongelmia on etsiä myyntiin. Muita nimet koiranrotu on Newfoundlander.

Newfoundlandinkoira images

Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira Newfoundlandinkoira

Avainsanahaun rinnakkain koirarodut

Katso a katsaus koirarodut joka näyttää newfoundlandinkoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Snautseri
Snautseri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.