Kiinanpalatsikoira koira

Kiinanpalatsikoira

Koirat ovat todellakin ihmisen paras ystävä. tämä rotu on pääasiassa indispensably hyviä kierrosaikoja koira.

Kiinanpalatsikoira on osan vähiten älykkäät rodut. Low älykkyyttä voi aiheuttaa ongelmia vuonna tottelevaisuus koulutus.

Kiinanpalatsikoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat edellyttää paljon ja harjaamalla.

Kiinanpalatsikoira ja keskinkertainen kivulias kouluttaa. Rodun on suhteellisen vähemmän reagoiva verrattuna monet muut rodut. Ne eivät ole kaikkein energisiä koiria maailmassa. Kuitenkin kaikki koirat tarvitsevat päivittäin kävellä. Rodun vaatimuksiin suhteellisen nuuka koulutus.

Koirat voidaan epäillä muukalaiset. Ne ovat tavallisesti friendly muiden koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. He ovat indispensably muutaman saalistushinnoittelua suuntauksia. Kiinanpalatsikoira eivät vaistomaisesti napostella.

Tämä rotu eivät kuori korostetun. Kiinanpalatsikoira ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Näitä koiria pelata, jos tuettava, mutta menettävät kiinnostuksensa aikuisikään. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Kiinanpalatsikoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. He voivat asua pieni asunto.

Lähtöpaikkakunnalle: nämä canines peräisin Kiina.

Kiinanpalatsikoira ryhmittymän: Kiinanpalatsikoira on kuulumattomat että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on tunnustettu kohdassa « (9. 8) että ryhmittymän «Seura- ja kääpiökoirat». Maailma Koira Organisaatio symboli kiinanpalatsikoira on 207 ja se liitetään arkistojen 2009-03-26. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Toy Dogs». United Kennel Club hyväksyy rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Tilalle terveys Kiinanpalatsikoira: Valitettavasti, tietyt koirat saada vakava terveyteen liittyvissä asioissa. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin kantaa tähän koiran rotu. Kiinanpalatsikoira usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Selkäydin levy ongelmia on vakava sairaus näillä koirilla. Auringonpistos on yleisesti nähtävä tässä koiran rotu. Hengitys vaikeuksia näkyy tämän koiran rotu. Tytäryhtiö terveyteen liittyvissä asioissa on myös kirjattava (mukaan lukien collapsed nostrils, cleft palate, jawbone disorders, urinary stones).

Koirat ulkonäkö: Kiinanpalatsikoira on hintelä koiran rotu. Koirat saa yhtä korkeita kuin 15 on 23 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 15 on 23 inches. Koirat saada raskaampaa kuin 3 on 6 pounds. Nartut saada raskaampaa kuin 3 on 6 pounds. Koira omistaa pieni riippuvalaisimet korville. Kiinanpalatsikoira on suhteellisen keskimääräinen elin. Häntää on Pieni ja käyristyneitä. Kuonokoppa on indispensably lyhyt. Sen fur on pitkäkarvainen.

Tytäryhtiö tosiasioita noin koira: Rodun on muotia ovat helppoa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet rodun on Peke, Peking Palasthund.

Kiinanpalatsikoira pics

Kiinanpalatsikoira Kiinanpalatsikoira Kiinanpalatsikoira Kiinanpalatsikoira Kiinanpalatsikoira Kiinanpalatsikoira

Samanlaisia rodut

Alla on joitakin rodut joka muistuttaa meitä kiinanpalatsikoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Dalmatiankoira
Dalmatiankoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.