Pembroke Welsh Corgi koira

Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi on maksusitoumukset paimenkoira. Ne ovat eräänlainen pastoraali koira usein koulutettu paimenkoira.

Pembroke Welsh Corgi on erityisesti fiksu rotu ja psyykkistä koulutusta vaaditaan.

Pembroke Welsh Corgi aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen päinvastoin muut rodut. Ja Pembroke Welsh Corgi vaatii erityisesti vähän harjaamalla.

Pembroke Welsh Corgi on erityisesti helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole ongelmallista kehittää tämän rotu. Ja pembroke welsh corgi on noin vastaanottavainen ja erityisesti alttiita koulutus. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule ongelma. Koiranrotu on kohtalainen tarvetta liikunta.

Ja Pembroke Welsh Corgi voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa vieraat. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Ja Pembroke Welsh Corgi enimmäkseen näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat kopsu, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erityisesti playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Pembroke Welsh Corgi voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. Ne ovat erityisesti sopeutua asut huoneistossa.

Jalostusjärjestöt maa: tämän koiran rotu was luotu jalostajien from Britannia.

Luokka ja Pembroke Welsh Corgi: Pembroke Welsh Corgi on myönsi että FCI kirja. Koiranrotu on lisätty kohdassa « (1. 1) että luokka «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». FCI ID pembroke welsh corgi on 39 ja se liitetään kirja 2003-10-29. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Herding Dogs». United Kennel Club tunnustaa koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Pembroke Welsh Corgi Terveys-asema: Valitettavasti, ne kokemusten vaarallinen terveys ongelmia. Pembroke Welsh Corgi on rotu joka on on ongelmia liittyvät lantiolla dysplasia. Pääasiassa suurten ja jättiläinen rodut ovat alttiita lantiolla dysplasiakoira. Pembroke Welsh Corgi usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Lisäksi niillä voi olla terveys ongelmia kuten VWD.

Ja Pembroke Welsh Corgi näyttö: Tämä rotu on noin keskisuuri. Koirat saada kuin tall kuten 25 on 30 inches pitkä. Nartut saa 25 on 30 inches. Koirat saada 11 on 14 pounds. Nartut saada 11 on 13 pounds. Ja pembroke welsh corgi omistaa iso pystyyn korville. Pembroke Welsh Corgi vartalon muotoon on pitkä ja kapea. suussa on kohtalainen pitkä Sen coat on keskipitkän.

Muita tietoa noin ja pembroke welsh corgi: Ennakoitavissa ikä varten pembroke welsh corgi on 12 on 15 vuotta. Ja kustannukset varten pembroke welsh corgi pentu on noin 1400 . Kysyntä ja tarjonta määräävät lopullisen kustannukset. Koiranrotu on valtavirtaan ovat vaivatonta on etsiä myyntiin. Tämä rotu on myös nimetty Welsh Corgi Pembroke.

Pembroke Welsh Corgi images

Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi

Jotka liittyvät koirarodut

Alla on muita enemmän koirarodut että saattaisit olla kiinnostunut jos toivonut pembroke welsh corgi:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bernhardinkoira
Bernhardinkoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.