Pomeranian koira

Pomeranian

Tämän koiran rotu omistaa oikeudenmukainen IQ päinvastoin muu koirarodut.

Koiranrotu ei ole allergiaa rotu. Hiukset näistä koirista on sama pH kuin hiuksista. Ne eivät ole täysin ei-allergiaa, mutta se tekee elämän helpommaksi allergikoille. Pomeranian ei irtoa paljon. Ja Pomeranian edellyttää oikeudenmukainen harjaamalla.

Pomeranian ja oikeudenmukainen hankala on totuttaa. Ja pomeranian on suhteessa tajuissaan ja erittäin alttiita koulutus. Nämä koirat ovat oikeudenmukainen energia päinvastoin muistuttavat koirarodut. Koiranrotu vaatimuksiin suhteessa ei ole suuri liikunta.

Ja Pomeranian voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa toivottujen henkilöiden. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. He ovat erittäin muutaman saalistushinnoittelua suuntauksia. Pomeranian eivät vaistomaisesti kopsu.

Pomeranian tulee tavallisesti ei viihtyvät erittäin kuuma ilmasto. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Pomeranian pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. He haluavat pysyä lähellä sen omistaja, eikä käynnissä pois. Se on hankala pitää rotu kotiin yksin - useimmat Pomeranian todella vihaan sitä. Ne ovat erittäin sopeutua asut huoneistossa.

Kehittynyt: the Pomeranian rotu was kehittynyt Saksa.

Luokka ja Pomeranian: Pomeranian on myönsi että FCI kirja. Koiranrotu on mukana kohdassa « (5. 4) että luokka «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». FCI ID pomeranian on 97 ja se liitetään kirja 1998-03-05. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Toy Dogs». United Kennel Club sisältyy koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Pomeranian Hankala terveyden ongelmia: Valitettavasti, ne get vaikea ongelmia oma terveys. Iho sairaus on määrittämätön kanssa Pomeranian. Pomeranian usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Ongelmia kanssa hampain hartsi on erittäin yleistä tämän koiran rotu. Sydänsairaus on usein sairaus tässä rotu. Luxating Patella (liukastui tukahduttaa) on yleensä nähdä näitä koiria. Lisäksi niillä voi olla ongelmia oma terveys kuten collapsed windpipe.

Ja Pomeranian fyysisiä ominaisuuksia: Tämä rotu on suhteessa vähän. Koirat voi kasvaa 18 on 30 inches pitkä. Nartut saa 18 on 30 inches. Koirat voi punnita 1 on 3 pounds. Nartut saada 1 on 3 pounds. Ja pomeranian omistaa mini pystyyn korville. Jalat on tavallisesti of average pituus. Pomeranian vartalon muotoon on valo. Häntä Pieni on käyristyneitä. Sen kuono on suhteessa lyhyt. Sen coat on pitkäkarvainen.

Keskiaste tietoa noin ja pomeranian: Ennakoitavissa ikä varten pomeranian on 12 on 15 vuotta. Ja kustannukset varten pomeranian pentu on noin 2660 . Kysyntä ja tarjonta määräävät lopullisen kustannukset. Koiranrotu on valtavirtaan ovat vaivatonta on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia. Koiranrotu tunnetaan myös nimellä Zwergspitz, Dwarf Spitz, Loulou, Pom.

Pomeranian photographs

Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian

Muistuttavat koirarodut

Alla on a katsaus koirarodut liittyviä pomeranian:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mopsi
Mopsi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.