Villakoira koira

Villakoira

Villakoira ovat suuri yhteistyökumppania. Niitä voidaan käyttää vain kierrosaikoja koiria.

Villakoira on joitakin rodut jolla on korkein älykkyyttä. Kaikki nopeaälyinen koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Rodun ei ole allergiaa koirarodut. Ne aiheuttavat vain lauhempi reaktioita ihmisille alelrgies. Ne eivät kuitenkaan täysin ei-allergiaa eläinten. Ne eivät irtoa. Koirarodut edellyttää välitavoitteista harjaamalla.

Villakoira on erittäin helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole työläs opettaa tämän koirarodut. Koira on pikemminkin helposti vaikuttaa ja erittäin alttiita koiran koulutus. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule kantaa. Rodun on välitavoitteista tarvetta workout.

Koirarodut voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tuntematon henkilöt. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Villakoira eivät vaistomaisesti tuikku, pureskella, ja napostella.

Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Se on työläs pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Villakoira todella vihaan sitä.

Alkuperämaa: nämä koirat tulee Ranska.

Villakoira ryhmittymän: Villakoira on hyväksytty että Federation Cynologique Internationale luetteloomme. Rodun on tunnusti kohdassa « (9. 2) että ryhmittymän «Seura- ja kääpiökoirat». Federation Cynologique Internationale id villakoira on 172 ja se liitetään luetteloomme 2007-03-06. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Toy Dogs». United Kennel Club edellyttää rodun kuin « heidän luetteloomme. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveyteen liittyvissä asioissa Villakoira: Valitettavasti, paljon joitakin Villakoira saada merkittäviä terveyteen liittyvissä asioissa.

Koirarodut fyysistä rakennetta: Villakoira ovat yleensä mini. Sen fur on keskipitkän.

Tytäryhtiö info noin koira: Rodun on sympaattinen ovat hallittavissa on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tämä koirarodut on tytäryhtiö nimet sekä: Caniche.

Villakoira pics

Villakoira Villakoira Villakoira Villakoira Villakoira

Vertailukelpoisia rodut

Jäljempänä olevassa luettelossa on jokin muu rodut kanssa suhteita villakoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Rottweiler
Rottweiler

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.