Mopsi koira

Mopsi

Ja Mopsi pidetään lemmikkeinä varten vastalaipan tarkoituksiin. Ne ovat säännöllisesti käyttää kierrosaikoja koiria.

Tämän koiran rotu omistaa siedettäväksi IQ päinvastoin muu koirarodut.

Mopsi ei irtoa paljon. Ja Mopsi vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Mopsi ja siedettäväksi rasittava mullan. Koiranrotu ei ole enempää jännittynyt kuin muut koirarodut. Nämä koirat ovat siedettäväksi energia päinvastoin muut koirarodut. Koiranrotu vaatimuksiin vertailukelpoisella lelu liikunta.

Ja Mopsi ovat yleensä erittäin ystävällinen luonteeltaan eikä käyttäytyä aggressiivisesti kohti tunkeutujat. Ei yleensä koiran aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Ja Mopsi säännöllisesti näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat play-pure, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta säännöllisesti ei liikaa.. Ne eivät viihtyvät erittäin kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Jos annetaan mahdollisuus, he Haluan pelata koko päivän. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Se on rasittava pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Mopsi todella vihaan sitä. Ne ovat erittäin sopeutua asut huoneistossa.

Alkuperäinen maa: ja rotu Mopsi was valmistettu Britannia.

Luokka ja Mopsi: Mopsi on sisällytetty että FCI tallennus. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (9. 11) että luokka «Seura- ja kääpiökoirat». FCI numero mopsi on 253 ja se liitetään tallennus 1987-06-24. American Kennel Club ryhmien koiranrotu kuin «Toy Dogs». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän tallennus. Kanadan Kennelliiton ryhmien koiranrotu kuin «.

Mopsi Terveys: Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin ongelma tähän koirarodut. Mopsi usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Sydänsairaus on usein sairaus tässä koirarodut. Auringonpistos on yleisesti nähtävä tässä koirarodut. Hengitys vaikeuksia näkyy tämän koirarodut. Lisäksi niillä voi olla terveys ongelmia kuten collapsed nostrils.

Ja Mopsi ruumiinrakenne: Tämä rotu on vertailukelpoisella pienet. Koirat saada kuin tall kuten 30 on 36 inches pitkä. Nartut saa 25 on 30 inches. Koirat on tulee punnita 6 on 8 pounds. Nartut saada 6 on 8 pounds. Koiranrotu joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Sen coat on lyhyt.

Muita tietoa noin ja mopsi: Koiranrotu on houkuttelevia ovat vaivatonta on etsiä myyntiin. Mopsi tunnetaan myös nimellä Mops, Carlino.

Mopsi images

Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi Mopsi

Muut koirarodut

Alla on valittu koirarodut joka on samanlainen kuin mopsi:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Pitkäkarvainen collie
Pitkäkarvainen collie

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.