Rottweiler koira

Rottweiler

Rottweiler on poikkeuksellinen poliisikoirat. Nämä yleisen järjestyksen valvontaa koira käyttää poliisin suojelua varten virkamiehen sekä poliisin hyökkäys koiran.

Koiranrotu voidaan käyttää vartiointi tarkoituksiin. Monet näkyvästi valvojana rotujen aloitti maatilojen koira, ja myöhemmin kehittyi guard rotuja.

Rottweiler on vain harvoille ja valituille, että koirarodut jolla on korkein IQ. Kaikki kirkas koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Rottweiler aiheuttavat vähemmän kantoja kanssa irtoaminen verrattuna muut rodut. Koirat vaatii vähän harjaamalla.

Rottweiler ei ole hankala kehittää eikä sinun tarvitse runsaasti kokemusta käsitellä tätä koirarodut. Koiranrotu ei ole enempää herkkiä kuin muut koirarodut. Nämä koirat ovat par energia verrattuna muut koirarodut. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat siinä ja pureskella, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta satunnaisesti ei liikaa.. Vaikka Rottweiler voivat elää kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koirarodut. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen.

Jalostusjärjestöt maa: tämä pedegree koira was Alun perin kasvoivat Saksa.

Luokka ja Rottweiler: Rottweiler on sisällytetty että F.C.I. luettelotavarana. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (2. 2) että luokka «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». F.C.I. tunnus rottweiler on 147 ja se liitetään luettelotavarana 2000-04-06. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Working Dogs». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän luettelotavarana.

Rottweiler Terveys: Valitettavasti, joidenkin get vaarallinen kantoja oma terveys. Rottweiler on koirarodut joka on vaikuttaa kantoja oma terveys liittyvät lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir sairaus on hallitseva rutto suurempiin koiria. Hypothyroidism on yhteistä näillä koirilla. Lisäksi kantoja oma terveys on näkyvästi kantoja oma terveys tämän rodun.

Koirat näyttö: Tämä rotu ovat iso koirarodut. Mies koirien voi kasvaa 61 on 69 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 56 on 64 inches. Mies koirien on tulee punnita 43 on 59 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 39 on 54 pounds. Koiranrotu joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Ja rottweiler omistaa pieni puoli-kaulakoru korville. Jalat on enimmäkseen of average pituus. Häntää on pitkä ja riippuvalaisimet alhainen. Sen kuono on vertailukelpoisella lyhyt. Sen coat on lyhyt.

Keskiaste yksityiskohdat noin ja rottweiler: Todennäköisesti elinikä varten rottweiler on 10 on 12 vuotta. Koiranrotu on näkyvällä ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Rottweiler photographs

Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler

Muut koirarodut

Täällä muita enemmän koirarodut kaltainen rottweiler:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Kääpiöpinseri
Kääpiöpinseri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.