Bernhardinkoira koira

Bernhardinkoira

Tämän koiran rotu omistaa kohtalainen IQ asettaa rinnakkain muu koirarodut.

Rodut on pöty rikoksentekijät.

Bernhardinkoira ei irtoa runsaasti. Koiranrotu ei ole erinomainen valinta allergisille ihmisille. Rodut vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Bernhardinkoira ja kohtalainen ongelmallista on totuttaa. Koiranrotu ei ole enempää vastaanottavainen kuin muut koirarodut. Ne eivät ole kaikkein energisiä koiria maailmassa. Se sanoi, kaikki koirat tarvitsevat raitista ilmaa päivittäin. Koiranrotu vaatimuksiin vertailukelpoisella pikkuinen fyysinen koulutus.

Rodut on enimmäkseen vastaan tunkeutujat. Ne ovat pää friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Rodut enimmäkseen näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat kopsu, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu toukokuu kuori, mutta enimmäkseen ei liikaa.. Bernhardinkoira ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Tämä rotu syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Bernhardinkoira pennut pelaamista, ja koettu soittaa sinulle persisit pelaamalla niiden kanssa päivittäin. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Bernhardinkoira voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Kehittynyt: tämän koiran rotu was luotu jalostajien from Sveitsi.

Luokittelu ja Bernhardinkoira: Bernhardinkoira on sisällytetty että FCI kirja. Koiranrotu on myönsi kohdassa « (2. 2) että luokittelu «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». FCI ID bernhardinkoira on 61 ja se liitetään kirja 2003-10-29. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Working Dogs». United Kennel Club sisältää koiranrotu kuin « heidän kirja. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Bernhardinkoira Terveys: Valitettavasti, ne saavuttamiseksi vaikea terveys ongelmia. Bernhardinkoira on rotu joka on on ongelmia liittyvät lantiolla dysplasia. Pääasiassa suurten ja jättiläinen rodut ovat alttiita lantiolla dysplasiakoira. Iho sairaus on valtava kanssa Bernhardinkoira. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin huoli tähän rotu. Tämän koiran rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Vatsa täyttyy ilmalla ja painostaa muita elimiä. Koira saattaa selviytyä yksi bloating episodi, mutta lopulta kuolevat sairaus. Sydänsairaus on usein sairaus tässä rotu. Lisäksi niillä voi olla terveys ongelmia kuten tumors.

Rodut fyysisiä ominaisuuksia: Tämä rotu on vertailukelpoisella . Koirat saa 64 on 69 inches pitkä. Nartut saa 58 on 64 inches. Koirat on tulee punnita 50 on 91 pounds. Nartut painoinen 50 on 91 pounds. Ja bernhardinkoira omistaa iso riipus korville. on pää erittäin pitkä. Bernhardinkoira laitoksen tyyppi on massiivinen. Häntää on on kohtalainen pituus ja riippuvalaisimet alhainen. Sen kuono on vertailukelpoisella lyhyt. Sen coat on keskipitkän.

Lisäpalveluita tietoa noin ja bernhardinkoira: Ennustettu vuosien elää varten bernhardinkoira on 8 on 10 vuotta. Koiranrotu on valtavirtaan ovat ei ongelmia on löytää myytävänä markkinoilla. Bernhardinkoira tunnetaan myös nimellä St.Bernhardshund, Bernhardiner, Saint Bernard Dog, Alpine Mastiff, Talhund, Bauernhund.

Bernhardinkoira pictures

Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira Bernhardinkoira

Muut koirarodut

Katso a katsaus koirarodut että saattaisit olla kiinnostunut jos toivonut bernhardinkoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Pembroke Welsh Corgi
Pembroke Welsh Corgi

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.