Schipperke koira

Schipperke

Schipperke on loistava suojelukoira. Ne voivat olla koulutettu kohdentaa aseiden ja jalkojen tunkeilijoita.

Schipperke on huomattavasti terävä koirarodut ja psyykkistä koulutusta välttämätön.

Schipperke aiheuttavat vähemmän koskee kanssa irtoaminen korreloi muut rodut. Koirarodut edellyttää välitavoitteista harjaamalla.

Schipperke on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua työläs kouluttaa. Koira on suhteessa helposti vaikuttaa ja huomattavasti alttiita koiran koulutus. Schipperke on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Rodun edellyttää paljon ja workout.

Koirarodut voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa toivottujen henkilöiden. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat huomattavasti friendly kohti lasten ja ne ovat loistava valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Niillä ei ole vaistoista to tuikku, pureskella, ja napostella, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämä rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Schipperke tulee yleensä ei viihtyvät huomattavasti kuuma ilmasto. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koirarodut. Schipperke voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. Schipperke eivät mielessä elää pieni asunto.

Alkuperä: nämä koirat was viljellä Belgia.

Schipperke luokka: Schipperke on myönsi että Federation Cynologique Internationale luetteloomme. Rodun on mukana kohdassa « (1. 1) että luokka «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». Federation Cynologique Internationale id schipperke on 83 ja se liitetään luetteloomme 2003-03-25. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Non-Sporting Dogs». United Kennel Club sisältyy rodun kuin « heidän luetteloomme.

Työläs terveyden koskee Schipperke: Valitettavasti, paljon joitakin Schipperke kokemusten uhkaava terveys koskee. Ne voivat olla muita terveys koskee samoin, myös Mucopolysaccharidosis type IIIB (MPS IIIB).

Koirarodut fysiologia: Miehet saada kuin tall kuten 28 on 33 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 25 on 30 inches. Miehet voi punnita 5 on 8 pounds. Naisten koirille on tulee punnita 5 on 8 pounds. Rodun joilla on korkea potentiaali saada ylipainoinen, jos ei käytetä asianmukaisesti. Sen fur on keskipitkän.

Muita info noin koira: Rodun on sympaattinen ovat hallittavissa on etsiä myyntiin. Rodun tunnetaan myös nimellä Little Captain.

Schipperke images

Schipperke Schipperke Schipperke Schipperke Schipperke Schipperke Schipperke

Muistuttavat rodut

Jäljempänä olevassa luettelossa on a rodut kanssa suhteita schipperke:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Bichon Frise
Bichon Frise

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.