Shar Pei koira

Shar Pei

Koirat on käytetty koiran torjunnassa. Sitä on käytetty kuin taistelevat koira. He ovat aikaisempien tietojen torjunnan koiria. Koirat käytetään koiran taistelevat vielä nykyäänkin. Tämä koirarodut oli alun perin käyttää koiran taistelut. Koira torjunnassa on ollut olemassa alusta lähtien koiraeläin domestication. Vaikka laillisuuden kysymyksiä, koirat ovat edelleen yleisesti käytetty torjunnassa tarkoituksiin kaikkialla maailmassa.

Shar Pei on vain harvoille ja valituille, että vähiten älykkäät koirarodut. Koirat, joilla on alhainen IQ yleensä on ongelmia vuonna noudattamista koulutus.

Varo näitä kuola rikoksentekijät! Siirry lähellä heitä ja saat märkä.

Ne eivät irtoa. Koirat edellyttää keskisuurten harjaamalla.

Shar Pei ja keskisuurten vaikeaa mullan. Koiranrotu on verrattain vähemmän herkkiä verrattuna monet muut koirarodut. Ne eivät ole kaikkein energisiä koiria maailmassa. Kuitenkin kaikki koirat tarvitsevat päivittäin kävellä. Koiranrotu edellyttää runsaasti ja juokseva.

Koirat voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa ulkopuolisten. Voi olla hieman koiran aggressiivinen. Nämä koirat ovat huomattavasti friendly kohti lasten ja ne ovat vailla valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Shar Pei lähes koskaan purevat leikkiessään.

Tämän koiran rotu parkikset huomattavasti vähän. Shar Pei ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Ne eivät viihtyvät huomattavasti kylmässä ilmastossa. Ne eivät ole kaikkein leikkisä koirarodut. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Näitä koiria yleensä ei pahaksesi vasemmalle kotiin yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperäinen maa: Shar Pei's was kasvoivat Kiina.

Ryhmä ja Shar Pei: Shar Pei on mukana että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on sisällytetty kohdassa « (2. 2) että ryhmä «Pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat». F.C.I. koodi shar pei on 309 ja se liitetään tietokanta 1999-04-14. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Non-Sporting Dogs». United Kennel Club admitts koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Shar Pei Terveys-ongelmia: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille hankkia uhkaavaa terveys ongelmia. Iho sairaus on hallitseva kanssa Shar Pei. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin vaikeus tähän koirarodut.

Koirat ruumiinrakenne: Tämä rotu ovat keskimääräiseen kokoinen koirarodut. Mies koirien päästä Korkeus tehty 46 on 56 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 46 on 56 inches. Mies koirien kasvaa jopa 18 on 25 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 18 on 25 pounds. Ja shar pei omistaa pieni taitetaan korville. Jalat on joskus of average pituus. Koiranrotu on Array neliö elin. Häntää on Huomattavasti lyhyitä ja käyristyneitä. Sen kuono on verrattain lyhyt. Sen coat on lyhyt.

Lisäsuojatodistuksen yksityiskohdat noin ja shar pei: Todennäköisesti elinikä varten shar pei on 8 on 10 vuotta. Koiranrotu on kuuluisa ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on saada myytävänä paikallisissa sanomalehdissä .

Shar Pei photos

Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei

Avainsanahaun rinnakkain koirarodut

Täällä valittu koirarodut joka näyttää shar pei:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Maltese
Maltese

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.