Shetlanninlammaskoira koira

Shetlanninlammaskoira

Shetlanninlammaskoira on mahtavia paimenkoira. Ne ovat eräänlainen pastoraali koira usein koulutettu paimenkoira.

Shetlanninlammaskoira on yksi niistä rodut jolla on korkein älykkyyttä. Kaikki terävä koira tarvitsee henkistä challanges kukoistaa.

Shetlanninlammaskoira aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen liittyviä muut rodut. Ja Shetlanninlammaskoira edellyttää keskiraskaat Määrittämätön harjaamalla.

Shetlanninlammaskoira on yllättävän todella helppo kouluttaa. Myös aloittelijoille se ei ole aikaa vievää joka ohjaa tämän koiran rotu. Huolellinen hallitun koulutus on kriittisen tärkeää kuin Shetlanninlammaskoira on yllättävän todella akuutti koiran rotu. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule rutto. Rodun edellyttää yllättävän todella paljon ja kestävyystestauksella koulutus.

Ja Shetlanninlammaskoira voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa toivottujen henkilöiden. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Nämä koirat ovat yllättävän todella friendly kohti lasten ja ne ovat mahtavia valinta perheille, joissa on pieniä lapsia. Ja Shetlanninlammaskoira tavallisesti näyttö muutamia merkkejä liioiteltu saalistushinnoittelua suuntauksia. Shetlanninlammaskoira on taipumus napostella

Tämä rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Vaikka Shetlanninlammaskoira voivat elää yllättävän todella kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koiran rotu. Ne voivat käsitellä jäätymiselle ja voi sopeutua kylmässä ilmastossa. Tämä rotu tiedetään olevan yllättävän todella playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Ne eivät ole yllättävän todella todettu, että kotiin yksin.

Ensin kasvoivat: Shetlanninlammaskoira's was alun perin Britannia.

Shetlanninlammaskoira luokka: Shetlanninlammaskoira on myönsi että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on mukana kohdassa « (1. 1) että luokka «Lammas- ja karjakoirat (paitsi sveitsinpaimenkoirat)». Maailma Koira Organisaatio symboli shetlanninlammaskoira on 88 ja se liitetään arkistojen 2009-03-26. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Herding Dogs». United Kennel Club sisältyy rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Aikaa vievää terveyden ongelmia Shetlanninlammaskoira: Valitettavasti, tietyt koirat get kovaa ongelmia oma terveys. Tämä rodun ovat usein kokea kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tuloksena on sokeuden ja koira. PRA on ryhmä geneettisten sairauksien nähdä tietyissä rodut. Rodun on useammin vaivaa epilepsia kuin muut rodut. Sydänsairaus on usein oireyhtymä tässä koiran rotu. Kuurous on yleistä tämän koiran rotu. Keskiaste ongelmia oma terveys on myös kirjattava (mukaan lukien CEA ).

Ja Shetlanninlammaskoira muoto: Shetlanninlammaskoira on keskisuuri koiran rotu. Koirat voi kasvaa 33 on 41 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 33 on 41 inches. Koirat voi punnita 7 on 9 pounds. Nartut voi punnita 7 on 9 pounds. Koira omistaa mini nostetaan korville. Jalat on yleensä of average pituus. Shetlanninlammaskoira on valo vartalon muotoon. Häntä Pieni on riippuvalaisimet alhainen. Rodun koirilla on pitkä kuono. Sen fur on pitkäkarvainen.

Keskiaste tosiasioita noin koira: Ennakoitavissa ikä varten shetlanninlammaskoira on 12 on 15 vuotta. Rodun on muotia ovat no problem on etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia. Rodun tunnetaan myös nimellä Sheltie.

Shetlanninlammaskoira photographs

Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira Shetlanninlammaskoira

Muistuttavat rodut

Luettelosta käy ilmi lajitelmana rodut että on näyttöösi shetlanninlammaskoira:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Kiinanpalatsikoira
Kiinanpalatsikoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.