Shih Tzu koira

Shih Tzu

Koirat ovat todellakin ihmisen paras ystävä. tämä rotu on yleisesti ihmeellisesti hyviä kierrosaikoja koira.

Shih Tzu ei ole ihmeellisesti älykäs verrattuna toinen rodut.

Rodun ei ole allergiaa koirarodut. Hypoallergeniaa is a term that means "causing below normal allergic reactions. Kukaan ei koiran tiedetään olevan täysin nonallergenic. Ne eivät irtoa. Koirat edellyttää paljon ja harjaamalla.

Shih Tzu ja välitavoitteista työläs kouluttaa. Rodun ei ole enempää helposti vaikuttaa kuin likimääräisiin rodut. Ne eivät ole kaikkein energisiä koiria maailmassa. Kuitenkin kaikki koirat tarvitsevat päivittäin kävellä. Rodun on välitavoitteista tarvetta koulutus.

Koirat on yleisesti laji vastaan vierailija. Ne ovat yleensä friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Koirat osoittaa vähän tai ei mitään saalistushinnoittelua dispositions. Shih Tzu eivät vaistomaisesti tuikku, pureskella, ja napostella.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta yleisesti ei liikaa. Shih Tzu ei viihtyvät kuumassa ilmastossa. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen. Tämä rotu tiedetään olevan ihmeellisesti playful. Mieluisaa olla yhdessä perheen kanssa, ja harvoin (jos koskaan) yrittävät karata. Shih Tzu voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä. He voivat asua pieni asunto.

Lähtöpaikkakunnalle: nämä koirat was viljellä Tiibet.

Shih Tzu luokka: Shih Tzu on tunnustettu että Federation Cynologique Internationale luetteloomme. Rodun on hyväksytty kohdassa « (9. 5) että luokka «Seura- ja kääpiökoirat». Federation Cynologique Internationale id shih tzu on 208 ja se liitetään luetteloomme 1987-06-24. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Toy Dogs». United Kennel Club myöntää rodun kuin « heidän luetteloomme. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveys koskee Shih Tzu: Valitettavasti, paljon joitakin Shih Tzu kokemusten vakava terveys koskee. Infektioiden korvalla on laajalle levinnyttä ongelma kanssa Shih Tzu. Silmäluomen ongelmat on Valitettavasti dollarin ongelma tähän koirarodut. Shih Tzu usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Koskee kanssa hampain hartsi on ihmeellisesti yleistä tämä rotu. Luxating Patella (liukastui tukahduttaa) on yleisesti nähdä näitä koiria. Auringonpistos on yleisesti nähtävä tässä koirarodut. Hengitys vaikeuksia näkyy tämän koirarodut.

Koirat ulkonäkö: Shih Tzu ovat yleensä hintelä. Miehet saada kuin tall kuten 25 on 28 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 25 on 28 inches. Miehet 4 on 7 pounds. Naisten koirille saada raskaampaa kuin 4 on 7 pounds. Koira omistaa minuscular epävarmuudessa korville. Jalat on yleensä hieman lyhyt. Häntää on Pieni ja käyristyneitä. Kuonokoppa on ihmeellisesti lyhyt. Sen fur on lyhyt.

Muita info noin koira: Odotettavissa elinikä varten shih tzu on 14 on 17 vuotta. Rodun on sympaattinen ovat helppoa on etsiä myyntiin. Shih Tzu joskus mainita Shih-Tzu.

Shih Tzu images

Shih Tzu Shih Tzu Shih Tzu Shih Tzu Shih Tzu Shih Tzu Shih Tzu

Likimääräisiin rodut

Alla on joitakin rodut kanssa suhteita shih tzu:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Newfoundlandinkoira
Newfoundlandinkoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.