Siperianhusky koira

Siperianhusky

Siperianhusky on palkkio rekikoira. Tytäryhtiö nimet rekikoira on kelkka koirilla, reki koiria.

Siperianhusky on pystykorva. Pystykorva tai pohjois-tyyppisiä koiria tänään kehittynyt antiikin yhdessä ihmisille.

Siperianhusky on huomattavasti älykäs koiran rotu ja psyykkistä koulutusta pakollinen.

Siperianhusky aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen liittyviä muut rodut. Ja Siperianhusky edellyttää huomattavasti paljon ja harjaamalla.

Siperianhusky on parasta ihmisille, joilla on kokemusta, sillä se voi osoittautua valtava kouluttaa. Rodun ei ole enempää hermostunut kuin avainsanahaun rinnakkain rodut. Siperianhusky on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Rodun on keskinkertainen tarvetta kestävyystestauksella koulutus.

Ja Siperianhusky on yleensä rauhallisuus vastaan ulkopuolisten. Ne ovat usein friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Siperianhusky on taipumus toimia kuin petoeläin. Huolellinen koulutus on pakollinen niin, että koira voi toimia yhteiskunnassa. Ne voivat crunch, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämä rotu eivät kuori korostetun. Siperianhusky ovat ulvoa, ja ne haluaisivat commuincate on valtava. Ne commuincate on valtava vaistomaisesti, ja se on osa niiden luonteen. Vaikka Siperianhusky voivat elää huomattavasti kuuma ilmasto, se ei ole ihanteellinen contidions tähän koiran rotu. Tämä koiran rotu syntyi elää jäätymiselle ja voivat elää ulkopuolella ympäri vuoden. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koiran rotu. Nämä koirat on pidettävä on talutusnuorassa, sillä ne on hekuma vaeltamaan osaksi tuntematon. Ne eivät ole huomattavasti todettu, että kotiin yksin.

Alkuperä: rodun tulee Yhdysvallat.

Siperianhusky ryhmittymän: Siperianhusky on mukana että Federation Cynologique Internationale rekisteri. Rodun on sisällytetty kohdassa « (5. 1) että ryhmittymän «Pystykorvat ja alkukantaiset koirat». Federation Cynologique Internationale merkki siperianhusky on 270 ja se liitetään rekisteri 1995-02-02. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Working Dogs». United Kennel Club admitts rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Terveys-ongelmia Siperianhusky: Valitettavasti, kaikki Siperianhusky saada uhkaava terveyteen liittyvissä asioissa. Siperianhusky on koiran rotu joka on joskus haittaa lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir oireyhtymä on piirre. Tämä rodun ovat usein joskus haittaa kutsutaan Progressive Verkkokalvon surkastuminen (PRA). Tuloksena on sokeuden ja koira. PRA oireyhtymä on aina aiheuttaa asteittain näönmenetys ja lopulta sokeuden. Kaihi on joka vaikuttaa silmän koira. On vaihtelee määrin peräisin vähäisiä saattamaan opasiteetin ja haittaavat kulkua valoa. Ja Siperianhusky vaikuttaa ihon ongelmia. Ne voivat olla muita terveyteen liittyvissä asioissa samoin, myös corneal disorders, thyroid deficiency, zinc-deficiency .

Ja Siperianhusky fysiologia: Miehet saa yhtä korkeita kuin 53 on 61 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 51 on 56 inches. Miehet kasvaa jopa 16 on 27 pounds. Naisten koirille voi punnita 16 on 23 pounds. Sen fur on keskipitkän. Siperianhusky näyttää olevan melko samanlaisia fysiologia on susi.

Tytäryhtiö info noin koira: Ennakoitavissa ikä varten siperianhusky on 12 on 15 vuotta. Rodun on rakastettu ovat no problem on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset. Tytäryhtiö nimet rodun on Chukcha, Chuksha, Keshia, Sibe, Siberian, Husky.

Siperianhusky pics

Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky Siperianhusky

Avainsanahaun rinnakkain rodut

Luettelosta käy ilmi a rodut joilla on samanlaiset siperianhusky:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mäyräkoira
Mäyräkoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.