Weimarinseisoja koira

Weimarinseisoja

Rodun Weimarinseisoja on ihailtavaa metsästykseen koira. Pointteri olivat valikoivasti kasvatettuja runsas osoitinlaite ja tukee vaistonvaraisesti.

Ja Weimarinseisoja ovat ihailtavaa suojelukoira. Nainen koiria joskus tekemään parempia henkilökohtaisia holhoojat kuin miehillä, koska äidin vaistot.

Weimarinseisoja on erittäin nopeaälyinen koiran rotu ja psyykkistä koulutusta .

Weimarinseisoja aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen liittyviä muut rodut. Ja Weimarinseisoja vaatii erittäin vähän harjaamalla.

Weimarinseisoja ei ole opettaa eikä sinun tarvitse erittäin paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Rodun ei ole enempää herkkiä kuin vertailukelpoisia rodut. Weimarinseisoja on yksi niistä roduista, joilla on suurin energian tasoilla. Rodun edellyttää erittäin paljon ja kestävyystestauksella koulutus.

Ja Weimarinseisoja voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa tuntematon henkilöt. Yleensä se on melko koira aggressiivinen. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat crunch, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta joskus ei liikaa.. Vaikka ne saattavat elää kylmempi ilmasto, tämä ei ole ihanteellinen. Tämä rotu on yksi leikkisä kaikista koiran rotu. Weimarinseisoja voi tottua olla kotona yksin pari tuntia joka päivä.

Alkuperämaa: tulee Saksa.

Weimarinseisoja ryhmittymän: Weimarinseisoja on hyväksytty että Federation Cynologique Internationale rekisteri. Rodun on tunnusti kohdassa « (7. 1) että ryhmittymän «Kanakoirat». Federation Cynologique Internationale merkki weimarinseisoja on 99 ja se liitetään rekisteri 1990-02-27. American Kennel Club ryhmien rodun kuin «Sporting Dogs». United Kennel Club edellyttää rodun kuin « heidän rekisteri. Kanadan Kennelliiton ryhmien rodun kuin «.

Terveyteen liittyvissä asioissa Weimarinseisoja: Valitettavasti, kaikki Weimarinseisoja saada merkittäviä terveyteen liittyvissä asioissa. Weimarinseisoja on koiran rotu joka on joskus haittaa lantiolla dysplasia. Lantiolla dysplasiakoir oireyhtymä on piirre. Tämä rotu taipumus pullistua (tunnetaan myös nimellä mahan vääntö ja kierretty vatsaan). Tieteellinen termi oireyhtymä on mahalaukun Dilatation ja Volvulus. Ilman täytetty vatsaan compresseses suuret laskimot kertyminen vatsaonteloon, joka estää verta sydämeen. Cyster voi ilmetä. Ne voivat olla muita terveyteen liittyvissä asioissa samoin, myös bleeding disorders, allergies, tumors .

Ja Weimarinseisoja fyysistä rakennetta: Weimarinseisoja ovat säännöllisesti suuri. Miehet saa yhtä korkeita kuin 61 on 69 inches pitkä. Naisten koirille päästä Korkeus tehty 56 on 64 inches. Miehet painoinen 25 on 32 pounds. Naisten koirille voi punnita 23 on 29 pounds. Weimarinseisoja koiran rotu harvoin saada ylipainoinen. Koira omistaa suuri epävarmuudessa korville. Jalat on säännöllisesti of average pituus. Häntä Lyhyt häntää selkäkilvet on rised korkea. Koira on erittäin pitkä ja kapea kuono. Sen fur on lyhyt.

Tytäryhtiö info noin koira: Ennakoitavissa ikä varten weimarinseisoja on 10 on 12 vuotta. Rodun on rakastettu ovat no problem on huomautus myytävänä pikkuilmoitukset.

Weimarinseisoja pics

Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja Weimarinseisoja

Vertailukelpoisia rodut

Luettelosta käy ilmi jokin muu rodut jolla on vahvat suhteet weimarinseisoja:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Kultainennoutaja
Kultainennoutaja

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2018 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.