Whippet koira

Whippet

Rodun Whippet on luokiteltu vinttikoirat, ja sitä on käytetty kuin metsästykseen koira. Vinttikoirat ovat lähes aina valoa ja suppearakenteisesta eläintä.

Whippet on laajalti fiksu koiran rotu ja psyykkistä koulutusta ylimielinen.

Whippet aiheuttavat vähemmän ongelmia kanssa irtoaminen korreloi muut rodut. Koirarodut vaatii laajalti vähän harjaamalla.

Whippet ei ole kivulias opettaa eikä sinun tarvitse paljon kokemusta käsitellä tätä koiran rotu. Koira on noin reagoiva ja laajalti alttiita koiran koulutus. Nämä olentoja ovat erittäin energisiä ja jopa pitkä ja vaativa matkoja ei tule rutto. Rodun on keskinkertainen tarvetta workout.

Koirarodut voi olla hieman varattu, syrjässä ja varoa vieraat. Ne ovat tavallisesti friendly muiden koiria. Ne ovat lapsiystävällisen ja hyvä lasten kanssa. Whippet on taipumus toimia kuin petoeläin. Siten näitä saalistushinnoittelua eläimet on huolellisesti koulutettu. Niillä ei ole vaistoista to napostella, mutta jos tällainen toiminta tapahtuu tavakseen olisi käsitelty jo varhaisessa iässä.

Tämä rotu toukokuu kuori, mutta pääasiassa ei liikaa. Näitä koiria ei käsittele kylmässä ilmastossa. Tämä rotu tiedetään olevan laajalti playful. Ne eivät ole laajalti todettu, että kotiin yksin.

Alkuperämaa: nämä canines was luotu Englanti.

Whippet luokka: Whippet on myönsi että Maailma Koira Organisaatio arkistojen. Rodun on lisätty kohdassa « (10. 3) että luokka «Vinttikoirat». Maailma Koira Organisaatio symboli whippet on 162 ja se liitetään arkistojen 2007-03-06. American Kennel Club luokittelee rodun kuin «Hounds». United Kennel Club tunnustaa rodun kuin « heidän arkistojen. Kanadan Kennelliiton luokittelee rodun kuin «.

Terveys-asema Whippet: Valitettavasti, tietyt koirat get merkittäviä ongelmia oma terveys. Keskiaste ongelmia oma terveys on myös kirjattava (mukaan lukien drug- and chemical sensitivity, emotionally sensitive).

Koirarodut fyysistä rakennetta: Whippet on keskikokoista koiran rotu. Koirat voi kasvaa 48 on 56 inches pitkä. Nartut saada kuin tall kuten 46 on 53 inches. Koirat saada 11 on 20 pounds. Nartut on tulee punnita 11 on 20 pounds. Whippet lähes koskaan saada ylipainoinen. Koira omistaa mitätön bended korville. on tavallisesti noin pitkä. Whippet on hoikka laitoksen tyyppi. Häntää on ja riippuvalaisimet alhainen. Sen fur on lyhyt.

Keskiaste tosiasioita noin koira: Suunniteltu vuosien elää varten whippet on 12 on 15 vuotta. Rodun on noin muotia ja pääasiassa hallittavissa to etsi myynnissä paikallisessa kasvattajia.

Whippet photographs

Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet Whippet

Jotka liittyvät rodut

Jäljempänä olevassa luettelossa on jokin muu rodut joka muistuttaa meitä whippet:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Kääpiöpinseri
Kääpiöpinseri

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.