Yorkshirenterrieri koira

Yorkshirenterrieri

Tämän koiran rotu omistaa keskisuurten IQ verrattuna muu koirarodut.

Koiranrotu ei ole allergiaa koirarodut. Hypoallergeniaa is a term that means "causing below normal allergic reactions. Kukaan ei koiran tiedetään olevan täysin nonallergenic. Ne eivät irtoa. Koirat edellyttää runsaasti ja harjaamalla.

Yorkshirenterrieri ja keskisuurten vaikeaa porata. Huolellinen noudattamista koulutus on tärkeää kuin Yorkshirenterrieri on erityisesti herkkiä koirarodut. Nämä koirat ovat keskisuurten energia verrattuna jotka liittyvät koirarodut. Koiranrotu vaatimuksiin noin harva juokseva.

Yorkshirenterrieri hallussaan on taistelunhaluinen ja ne voivat toimia aggressiivisesti kohti muita koiria. Nämä koirat voivat olla hyvin pets ikääntyvien lapsille. Nämä eläimet voivat paljastaa joitakin saalistushinnoittelua suuntauksia. Ne voivat purevat leikkiessään, mutta se ei ole aina vaistomaisesti.

Tämän koiran rotu yleensä haukkuu äänekkäästi ja liian. Yorkshirenterrieri tulee joskus ei viihtyvät erityisesti kuuma ilmasto. Ne eivät viihtyvät erityisesti kylmässä ilmastossa. Tämän koiran rotu tiedetään olevan erityisesti playful. Se on vaikeaa pitää koirarodut kotiin yksin - useimmat Yorkshirenterrieri todella vihaan sitä. He voivat asua pieni asunto.

Maan luominen: Yorkshirenterrieri's was kasvoivat Englanti.

Luokka ja Yorkshirenterrieri: Yorkshirenterrieri on myönsi että F.C.I. tietokanta. Koiranrotu on lisätty kohdassa « (3. 4) että luokka «Terrierit». F.C.I. koodi yorkshirenterrieri on 86 ja se liitetään tietokanta 2009-03-26. American Kennel Club luokittelee koiranrotu kuin «Toy Dogs». United Kennel Club tunnustaa koiranrotu kuin « heidän tietokanta. Kanadan Kennelliiton luokittelee koiranrotu kuin «.

Yorkshirenterrieri Terveys-asema: Valitettavasti, vain harvoille ja valituille kokemusten pelottava terveys ongelmia. Yorkshirenterrieri usein saada silmä ongelmia tai silmien sairaus. Ongelmia kanssa hampain hartsi on erityisesti yleistä tämän koiran rotu. Luxating Patella (liukastui tukahduttaa) on yleensä nähdä näitä koiria.

Koirat anatomian: Tämä rotu ovat hyvin vähän koirarodut. Mies koirien saada kuin tall kuten 15 on 20 inches pitkä. Naisten koirien voi kasvaa 15 on 20 inches. Mies koirien saada 3 on 3 pounds. Naisten koirien kasvaa jopa 3 on 3 pounds. Yorkshirenterrieri koirarodut harvoin saada ylipainoinen. Ja yorkshirenterrieri omistaa pieni erektiokyvyn korville. Kuonokoppa on erityisesti lyhyt. Sen coat on pitkäkarvainen.

Muita yksityiskohdat noin ja yorkshirenterrieri: Todennäköisesti elinikä varten yorkshirenterrieri on 12 on 15 vuotta. Ja kustannukset ostaessaan varten yorkshirenterrieri pentu on noin 2520 . Kysyntä ja tarjonta määräävät lopullisen kustannukset ostaessaan. Koiranrotu on kuuluisa ovat yksinkertainen ja suoraviivainen on etsiä myyntiin. Tämä koirarodut on myös nimetty Yorkie.

Yorkshirenterrieri images

Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri Yorkshirenterrieri

Jotka liittyvät koirarodut

Täällä valikoima koirarodut joka näyttää yorkshirenterrieri:

Koirarodut
Etsi koiranrotu
Kaikki rodun koirat

Löydä oikea rotu
Käytä hakutoimintoa ja löydä koiranrotu joka sopii sinulle.

Koira
Mäyräkoira
Mäyräkoira

Etsi koirarodut
Käytä tätä hakua ja etsi rotu joka sopii sinulle.


Koirarodut
Luettelo koirarodut
Lammaspaimen koiria
Metsästys koiria
Yhteistyökumppania
Rekikoira
Poliisi Koirat
Pystykorva
Parven valvojana
Susi hybridi
Susi ulkonäkö
Taistelevat koira
Kylmällä säällä koira
Lämmin sää Koirat
Leikkisä koirarodut
Primitivisti rodut

ansaita rahaa

Ansaita rahaa:
1. Käy CFD-kauppaa osakkeilla, valuutoilla
2. Bitcoin / kryptovaluutoilla
2. Dropshipping
3. Ansaita rahaa verkossa
4. Myy kuvia verkossa ja ansaitse rahaa
6. Valuuttakauppa


Suositut rodut
Suositut rodut
Harvinaiset koirarodut
Useimmat kallis

Temperamentti
Lapset ystävällinen
Koira ystävällinen
Vieras ystävällinen
Kovaääninen kuori
Vonkua rodut

Koko koira
Pieni koirarodut
Keskikokoiset rodut
Suuret koirarodut
Jättiläinen koira

Terveys ja koiria
Koira Hyvällä Terveys
Terveysongelmat
Allergia ystävällinen

Koira ja muut eläimet
Kotimaan koira
Hybridit
Luonnonvarainen koirat
Susia
Toinen eläimet

Kennelliitto
FCI - AKC - UKC -
Tekijänoikeutta © 2017 Koirarodut.org
Kasvattajat, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Kilpailun kuvaukset perustuvat useiden lähteiden tietoihin ja varaamme virheitä. Ole hyvä ja käytä uuden rodun kuvauksen lähetyslomaketta, jos löydät virheitä tai laiminlyöntejä koiraroduista kuvaillessasi. Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun. Koirat ovat ihmisen paras ystävä! Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Nämä ovat koiria, joilla on paljon rakkautta antaa, mutta liian monet koirat eivät koskaan saa mahdollisuutta. Aiotko olla koiran omistaja? Miksi et pelastaisi elämää saadessasi uutta parasta ystävää.